Nieuws

Wedstrijdsponsor DESK - Kruisland

02 november 2019
www.vvdesk.nl
Mertens Groep. 

DESK 1 speelt as zondag 3 november de belangrijke wedstrijd in eigen huis. Om 14.30 uur komt SC Kruisland op bezoek. Wedstrijdsponsor is Merten. 
 

Vanaf 1988 is Mertens als dienstverlenend familiebedrijf actief in de regio Midden-Brabant. Wat ooit begon als een klein bedrijf met een tractor en veldspuit is uitgegroeid tot een zeer stabiel bedrijf met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers.
 

Tegenwoordig werkt Mertens vanuit Loon op Zand, waarvandaan alle diensten worden gecoördineerd en uitgevoerd. Wij zijn klaar voor de toekomst, met een aantal nieuwe bedrijfshallen voor de machines en een nieuw kantoor.
 

Als familiebedrijf zijn wij gericht op continuïteit en is uw werk in handen van een betrouwbare partner. Onze medewerkers blijven zich structureel ontwikkelen op het gebied van agrarische dienstverlening, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en transport. Dit waarborgen wij door het volgen van jaarlijkse cursussen en het werken met vakbekwame medewerkers. Vandaag de dag bestaan onze opdrachtgevers uit particulieren, bedrijven, verenigingen, waterschappen en overheidsinstellingen.


Wij danken Mertens Groep voor het sponsoren van de wedstrijd DESK - SC Kruisland. 

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven