Nieuws

DESK JO8-1 trefzeker tijdens Penaltybokaal 2019-2020

03 november 2019
www.vvdesk.nl
Klasse boys!

Vandaag stond het eerste team van de JO8 op een zeiknat hoofdveld voor de eerste ronde van de Penaltybokaal 2019-2020. De spelers van DESK JO8-1 waren al met het Eerste van DESK het veld op gelopen hand in hand voor de aftrap tussen DESK en Kruisland. Tijdens de rust mochten Siem Blok, Dio Cleijn, Julian van Heumen, Djeno van Iersel, Luke Pöttgens, Cliff Sikkers en Raf de Vreeze hun talent vanaf 11 meter tentoonstellen. Helaas kon Maurits de Wijs er niet bij zijn, die als enige van de JO8-1 ontbrak tijdens het penalty schieten.

Doelman Hans Vlak nam zijn positie in onder de lat als de spelertjes een voor een hun pingels afvuren op het doel van DESK. Interim Penaltybokaalspelleider Haarbosch noteerde iedere treffer en ze vielen als rijpe kersen achter doelman Vlak die zijn stinkende best moest doen om ballen te keren.

Uiteindelijk hebben alle spelers hun drie pingels genomen en wordt de balans opgemaakt door Interim Penaltybokaalspelleider Haarbosch.

Het is Julian van Heumen die drie keer doelman Hans Vlak weet te kloppen en daarmee verzekerd is van een finaleplaats de laatste thuiswedstrijd van DESK tegen Uno Animo.

De eerst volgende thuiswedstrijd van DESK is de selectie van DESK JO10 aan de beurt om vanaf elf meter de doelman zeer te doen. In de rust tijdens DESK - VOAB op 1 december is het aan DESK JO10-1 om te strijden voor een finaleplek.

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven