Nieuws

DESK Worstenbroodactie 2019: uitleg, spelregels en doelen

15 november 2019
www.vvdesk.nl
Steun vv DESK en bestel!!

Het is weer zover: de jaarlijkse DESK Worstenbroodactie!! Wederom zijn we in zee gegaan met onze lokale bakkers Bierman en Piekfijn. Zij gaan voor al het heerlijke ambachtelijke worstenbrood zorgen. Ook is Intertoys Kaatsheuvel partner, dat voor waardebonnen zorgt. Dit jaar gaat de opbrengst naar ons 90-jarig bestaan in mei 2020. De club organiseert in die maand activiteiten rondom dit jubileum voor de hele vereniging, waarbij aan jong en oud wordt gedacht.

5 zakjes 
Dit weekend (16 en 17 november) zullen via de trainers/leiders de voorverkoopformulieren worden uitgereikt aan alle teams bij DESK. Wij zouden het geweldig vinden als alle spelers en leiders zich weer volop inzetten om de doelstelling van 5 verkochte zakjes te behalen! Een zakje kost €15,- a 10 stuks.

TIP!
De worstenbroodjes zijn vers dus kunnen op de dag van uitlevering zo de vriezer in! De worstenbroodjes kunnen dus bijvoorbeeld ook geconsumeerd worden met oud en nieuw.

Formulieren inleveren
De betreffende verkoper zal er zelf zorg voor moeten dragen dat hij/zij aan het einde van de actie het inschrijfformulier plus al het verdiende geld inlevert bij zijn of haar leider. Alle leiders houden de inschrijfformulieren bij zich en de bijbehorende teamtotaallijst wordt samen met het geld ingeleverd op zaterdag 30 november 2019 tussen 9.00 uur en 14.00 uur in de DESK kantine. 

Ophalen worstenbroodjes
Op maandag 9, dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 december 2019 tussen 18:00 uur en 20:00 uur kunnen de bestelde worstenbroodjes door de leiders bij DESK in de kantine worden afgehaald, welke teams op welke dag wordt nog gecommuniceerd met de leiders.

Prijzen
- Voor SENIOREN en DAMES zijn er prijzen te verdienen voor de 2 bestverkopende teams. 1ste prijs - 50 consumptiebonnen 2de prijs - 25 consumptiebonnen
- Voor alle JEUGDSPELERS zijn er ook leuke prijzen te verdienen. De beste vijf individuele verkopers verdienen een waardebon van Intertoys Kaatsheuvel met een bedrag van: 1. € 80,- 2. € 60,- 3. € 40,- 4. € 20,- 5. € 10,-.
- Voor de JEUGDTEAMS zijn er ook nog 2 taarten, geschonken door onze beide bakkers, te verdienen voor de 2 bestverkopende teams.

Doelen

De opbrengst van de worstenbroodactie wordt dit jaar besteed aan het 90-jarig bestaan van vv DESK. In mei 2020 organiseert de club activiteiten rondom dit jubileum voor de hele vereniging, waarbij aan jong en oud wordt gedacht.


Succes en laten we gaan voor een mooie opbrengst!!

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven