DESK verwelkomt nieuwste sponsor: StrongSports

24 september 2018
www.vvdesk.nl
DESK slaat de handen ineen met StrongSports!

StrongSports is al meer dan 10 jaar het beste adres voor personal coaching van A tot Z. Als het gaat om sporters , recreanten, revalidatie of wedstrijd begeleiding dan staat StrongSports voor u klaar. Het grote voordeel van personal coaching is dat al uw wensen op maat worden uitgevoerd en begeleid, waardoor u het beste uit uzelf haalt.

Naast fysieke trainingen is voeding en leefstijl begeleiding een belangrijk onderdeel van het totaal pakket zodat u een sterk lichaam en een sterke geest krijgt.

Personal training bij StrongSports is ook fiscaal aftrekbaar waardoor al veel ondernemers u voor zijn gegaan.  Bent u klaar met weinig conditie, pijnlijke gewrichten, geen kracht of wilt u eindelijk die kilo's eraf... kies dan voor StrongSports!

Wij helpen u.

Met sportieve groet,

Jeroen Portzgen

StrongSports