Nieuws

Meidenclinic bij DESK met eredivisiespeelsters

18 januari 2020
www.vvdesk.nl
Clinic voor het goede doel!

Op zondag 1 maart 2020 is er bij vv DESK een clinic voor meiden die wordt gegeven door eredivisiespeelsters. Het is ook meteen een clinic voor het goede doel. We zagen de uitzending van Spoorloos met daarin PSV-speelster Nurija van Schoonhoven. Zij zag haar moeder en familie in Rusland voor het eerst en dit greep ons ook echt aan. Daarom willen wij met deze activiteit Nurija ondersteunen; alle (eredivisie)speelsters die de clinic mee komen geven, doen dit belangeloos, waarvoor dank! En jij kunt meedoen aan de clinic. 

 

Hoe doe je mee?
Iedere speelster uit de regio mag mee doen, mits ze minimaal € 15,- betaalt. Dan ben je verzekerd van deelname aan een superleuke clinic, maar hoe meer geld je zelf ophaalt, hoe leuker het wordt. Al het opgehaalde geld gaat naar het goede doel van Nurija, hierover is alles te lezen op www.nurijavanschoonhoven.nl

Training en toernooi 

De meiden die het meeste geld ophalen, komen in 'Team Nurija'. Zij krijgen van haar een uur training en aansluitend zullen we (na de pauze) met alle teams een toernooi voetballen waarbij de (eredivisie)speelsters de coach zijn.
Hoe meer animo er is, hoe groter de teams worden. Wel geldt er een maximaal aantal van 10 speelsters per team. We hebben plek voor 80 meiden en helaas: vol = vol. We willen kwaliteit bieden en dat kunnen we alleen als we een maximaal aantal meiden toelaten.

 

Wat moet je doen?
Meld je aan via meidenclinic@gmail.com met daarin je naam, leeftijd, team en contactgegevens. Probeer zoveel mogelijk geld op te halen en verzamel dit (of je ouders). Een week voor aanvang van de clinic is de deadline (zondag 23 februari) voor de indeling van de teams op basis van het opgehaalde geld op dat moment. Als je daarna nog geld ophaalt, is dat natuurlijk supermooi, alleen de teamindeling is dan al gemaakt en wordt bekend gemaakt via de mail.

Graag tot 1 maart!

Susanne Landzaat


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven