Nieuws

DESK Frietenbal verbroedert!

26 februari 2020
www.vvdesk.nl
Burgemeester Hanne van Aart immens populair!

Afgelopen carnavalszaterdag was het volle bak ambiance in de kantine van vv DESK. De feestcommissie van DESK had weer een spetterend Frietenbal georganiseerd. Heel voetballend Kaatsheuvel verbroederde tijdens het Frietenbal. Dessers, Berkdijkers en SSC-ers kwamen samen om gezamenlijk het carnaval te openen bij DESK. Sportiviteit in de gemeente Loon op Zand werd ook opgeluisterd door de Rene Leijtens en zijn crew.

Deze harde kern van het Frietenbal dat zich ieder jaar weer in een nieuw thema uitdost had deze carnaval onze burgemeester, Hanne van Aart, uitgekozen als act. Het "Hannematie team", zorgde voor een flinke dosis humor in het clubhuis van DESK. Achter de bar met Karin, Monique en Ed en Marlies en crew in de frituur was het flink aanpoten. Het nodige bier vloeide rijkelijk door de tapleidingen richting de bar en in de cafetaria werden de kilo's gesneden frietjes voor de kids gebakken.

De ballonclown zorgde voor kleurrijke creaties en werd aan het eind nog bijgestaan door een pipo van DESK. De verlichtte dansvloer en een meet and greet met Elsa van Frozen werd compleet gemaakt door DJ The Party Sound, Leonneke Oomen, die de aanwezigen trakteerde op een flink aantal carnavalsknallers. De munten en de administratie werden traditioneel verkocht door Jan en Hennie Balvers die de kassa goed deden rinkelen.

Alle vrijwilligers, carnavalvierders en aanwezigen super bedankt voor een heerlijk en geslaagd Frietenbal!

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven