Nieuws

Feestmiddag Willeke Alberti uitgesteld

25 maart 2020
www.vvdesk.nl
Ook andere festiviteiten verzet. 

In het kader van het 90-jarig bestaan van v.v. DESK zou Willeke Alberti op 20 mei een optreden verzorgen voor een select gezelschap uit Kaatsheuvel in de kapel van Park de Vossenberg. Daarvoor zijn uitgenodigd (oud) Dessers met partner en familieleden van de huidige DESK-leden, bejaarden die in een sociaal isolement verkeren, licht dementerenden, ouderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. (Oud) Dessers met partner hebben zich veelvuldig aangemeld. Ook bewoners van de verzorgings- en verpleeghuizen in Kaatsheuvel evenals bezoekers van de dagbesteding hebben kaarten besteld. Door het coronavirus wordt dit belangrijke onderdeel van de geplande festiviteiten uitgesteld. Afhankelijk hoe de crisis waarin we verkeren verloopt, wordt een nieuwe datum vastgesteld. Via de website van v.v. DESK en via De Duinkoerier zal bekend gemaakt worden wanneer het uitgestelde optreden plaatsvindt.
 

Ook bij het 75-jarig bestaan van v.v. DESK is de plaatselijke gemeenschap betrokken geweest, weliswaar op een geheel andere wijze. Destijds is door v.v. DESK een bronzen kunstwerk op een cortenstaal-sokkel aangeboden, voorstellende een voetbalteam. Dat heeft tot enkele jaren geleden een prominente plaats gekregen in het plantsoen voor de brandweerkazerne. Vanwege de metamorfose van Markt naar Anton Pieckplein is het beeld zolang opgeslagen op de gemeentelijke milieustraat. Op zaterdag 24 mei zou het kunstwerk herplaatst worden bij sporthal De Werft. Ook deze ceremonie hebben we vanwege de situatie waarin we verkeren moeten uitstellen tot nader order.

Ook de andere festiviteiten op vrijdag 22 mei, zaterdag 23 mei en zondag 24 mei worden uitgesteld naar een later moment. 


 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier wanneer wie traint.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven