Nieuws

De jeugd traint weer! En de wethouder doet de aftrap

07 mei 2020
www.vvdesk.nl
Eindelijk! 

Voor de jeugd kon het woensdag niet op: ze mochten eindelijk weer trainen! Na weken van verplichte rust vanwege de coronacrisis, gingen de allerjongste DESK-leden woensdagavond weer het veld op. Nadat de organisatie de afgelopen weken druk was met voorbereidingen, werd er woensdag 6 mei groen licht gegeven voor de aftrap. Vol enthousiasme stapten de gedreven jeugdleden om iets voor zes uur de poorten binnen om weer lekker een balletje te trappen. Op het hoofdveld en kunstgrasveld waren de lijnen uitgezet en werd de training weer opgepakt. Gevoetbald in wedstrijdverband wordt er niet meer, maar dat kon de pret niet drukken. 

Wethouder verricht de aftrap
Ook wethouder Frank van Wel (VVD) van de gemeente Loon op Zand kwam naar Sportpark Eikendijk. Hij deed een rondje langs de sportvelden en verichtte symbolisch de aftrap op het hoofdveld van vv DESK; alle sportclubs in de regio mogen weer sporten!! Het bleef bij de aftrap, want de dolgelukkige jeugdspelers gingen in rap tempo door met voetballen. Leuk! 

Goed begin
De 'aftrap' van de aangepaste jeugdtrainingen verliep erg goed, wat de organisatie en het bestuur tot tevredenheid stemt. De instructies en protocollen (zie hier) werden op juiste wijze uitgevoerd door zowel trainers, spelers, ouders en toezichthouders. Fijn en mooi om te zien dat iedereen weer blij is om op Eikendijk te komen. DESK werd gemist, het voetbal werd gemist! Hetgeen waar we voor leven - het verenigingsleven - komt langzaam terug. Nu volhouden en zo doorgaan!

Langstraat Media
De lokale omroep Langstraat Media kwam ook langs voor een videoreportage. Die is hier te bekijken. 

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven