Mw. Riet van Rooij - van Beers overleden

27 mei 2020
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden!

Ons bereikte het droevige bericht dat op maandag 25 mei 2020 in de leeftijd van 92 jaar is overleden:

Mw. Riet van Rooij – van Beers

Mw. van Rooij is de echtgenote van Jan van Rooij, oud-bestuurslid en oud-penningmeester van DESK
en tevens jarenlang voorzitter van de DESK-veteranen.
Ook Riet is jarenlang voor DESK actief geweest. Samen met haar dochters Rian, Ellen en Sandra
bemande zij vele jaren de kassa bij de thuiswedstrijden van DESK-1.
En als dat werk dan gedaan was, kon ze ontzettend genieten van een heerlijk kopje koffie in de bestuurskamer.
Ik heb vele keren met de dames in de bestuurskamer mogen babbelen over van alles en nog wat, maar vooral over DESK.
Zij was altijd opgewekt en blij en ze was net als haar man altijd begaan met onze vereniging, in goede en slechte tijden.
Toen Jan in de eerste jaren van het damesvoetbal bij DESK de trainer van de Dames was, kwam zij regelmatig
de verrichtingen van de Dames (en met name van dochter Sandra) bewonderen.
Ook haar kleinkinderen Joost, Hilde, Romy, Stef, Koen en Kim konden altijd op support van Mw. van Rooij rekenen.
De uitvaart van Mw. van Rooij is a.s. zaterdag in kleine kring.

Namens het bestuur en alle leden van DESK wensen wij de familie Van Rooij – van Beers heel veel sterkte in deze droevige tijd.
De mooie herinneringen aan haar (en nu natuurlijk ook weer aan haar overleden dochter Ellen en schoonzoon Michiel) zullen
u allen, Jan, Rian en Frans, Sandra en Frank, de kleinkinderen en de families Van Rooij en Van Beers de kracht geven
om dit grote verlies te verwerken en een plaatsje te geven in jullie verdere leven.

Mw. Riet van Rooij – van Beers: rust in vrede.

Hennie Balvers

Een jaartje later dan gepland. Meer >