Nieuws

Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK

27 mei 2020
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen met Mees van der Pennen de kinderen begeleiden om de zomer goed door te komen.

De nadruk ligt op de ontwikkeling van technische vaardigheden, het uitspelen van een ondertal- en overtal situatie en verbetering van de loop- en coördinatie. Tevens nodigen de oefeningen uit dat de kinderen met optimaal plezier alles af kunnen werken. De trainingen worden afgestemd op de richtlijnen van het RIVM, KNVB en vv DESK.
Er wordt getraind in 2 aparte leeftijdsgroepen: Van 6 tot 8 jaar en van 9 tot 12 jaar. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen en krijgen ook de kinderen optimale begeleiding. Aanvangstijden zijn van 09.30 tot 10.30 en van 11.00 tot 12.00.


De eerste training start na de Voetbaldagen van VoetbalParty, op zaterdag 18 juli. In totaal zijn het elf trainingen op woensdag en zaterdag. De kosten bedragen totaal € 80,-. Het bedrag kan in twee delen betaald worden verspreid over juli en augustus, per bank of contant. Van tevoren  wordt de beschikbaarheid kenbaar gemaakt en op basis van het aantal trainingen dat je erbij kan zijn wordt het bedrag bepaald. Op deze manier betaal je alleen de trainingen dat je ook daadwerkelijk aanwezig bent.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Nigel Branderhorst op 06-53363678 of per mail via nigel@voetbalschoolrivierenland.nl

Inschrijven kan hier en is mogelijk tot zaterdag 11 juli.

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven