Nieuws

Sam Haarbosch wint Joost-Willem Bink Bokaal

30 september 2018
www.vvdesk.nl
De jeugdspeler van vorig seizoen is bekend.

Vorig seizoen maakte de Joost-Willem Bink Bokaal het debuut. Het voorbeeld voor de vereniging, Joost-Willem Bink, is ieder seizoen het boegbeeld voor de speler of lid van de club die zich in onderscheidt. Iemand die net iets meer geeft voor de vereniging, net dat stapje meer zet, met passie, met plezier en vol overgave. 

De eerste speler die vorig seizoen de Joost-Willem Bink Bokaal op de vensterbank thuis mocht zetten was Tom v/d Linden. Dit seizoen werd de winnaar verrast na de thuiswedstrijd van DESK tegen Irene. Sam Haarbosch werd vrij geroosterd en mee genomen met een smoes door vader Wilbert naar de Eikendijk. 

Sam speelt al heel lang in de jeugd van DESK. Onder de lat probeert hij zijn team (JO19-3)te helpen. Naast actief speler te zijn, is Sam ook nog op het veld als scheidsrechter aanwezig. Als official staat Sam ook zijn mannetje en fluit hij vele jeugdwedstrijden. Als Sam een wedstrijd met zijn team gespeeld heeft dan schrijft hij thuis nog een wedstrijdverslag ter publicatie op de DESK-site. 

Sam is 8 van de 7 dagen per week bezig met zijn clubje DESK. Als je hem om hulp vraagt dat staat hij voor je klaar. Hoofdtrainer Tom Heijkoop nodigde de terechte winnaar van de Joost Willem Bink Bokaal uit om 11 oktober de trainingsavond van de DESK selectie mee te maken. Hij werd uitgenodigd voor de voorbespreking, de training en de nabespreking. Daarnaast mag Sam mee naar de uitwedstrijd Waspik - DESK en mag hij de wedstrijd volgen op de bank samen met de wisselspelers en de staf van DESK 1. 

Van harte gefeliciteerd Sam met deze geweldige waardering die jij absoluut verdient. Geef de bokaal een mooie plek thuis en je mag trots zijn op jouw inzet voor DESK! 

Gefeliciteerd!

 
www.vvdesk.nl

Clubhuis zaterdag gesloten

28 februari 2020
Morgen zijn er geen wedstrijden bij DESK. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Handig i.v.m. vakanties! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Burgemeester Hanne van Aart immens populair! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven