Nieuws

De Rabobank-stembus is geopend: stem nu op DESK!

10 oktober 2018
www.vvdesk.nl
Stem ook op DESK tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Hoe fantastisch zou het toch zijn als we onze clubkas vullen met dank aan jou? Dat kan namelijk vanaf nu, mits je lid bent van Rabobank De Langstraat! Net als elk jaar doet DESK ook in 2018 mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en dat betekent dat er weer geld binnengehaald kan worden voor onze vereniging. 
 
Jouw stem is geld waard!
Als lid van Rabobank De Langstraat mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op onze vereniging. Beslis mee en steun DESK! De stemperiode is van dinsdag 2 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018. Je kunt onze vereniging vinden onder de naam 'voetbalvereniging DESK'

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 2 oktober tot en met zondag 14 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. 

Let op: alleen leden van Rabobank De Langstraat mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 2 september 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/leden.

 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier wanneer wie traint.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven