Nieuws

Wedstrijdsponsor DESK - Groen Wit

23 oktober 2018
www.vvdesk.nl
Uw Bed Professional

DESK 1 speelt as zondag 28 oktober weer een competitiewedstrijd in eigen huis. Groen Wit komt om 14.30 uur op bezoek en wedstrijdsponsor is Uw Bed Professional. 


Het is een sterk en dynamisch bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt.

 

Met trots vieren wij dit jaar ons 10-jarig bestaan. Uw Bed Professional heeft zich de afgelopen 10 jaar meer en meer bewezen als een betrouwbare een veelzijdige leverancier voor de hotel- en recreatiebranche. Destijds begonnen met een klein assortiment slaapproducten. Vandaag de dag kunnen wij ieder project, groot of klein, aan. Hebben we een mooi assortiment in boxsprings, stapelbedden, matrassen, beschermende matrashoezen en bedtextiel.


Onze klanten bevinden zich door de gehele Benelux, Duitsland en Frankrijk.


Wij leveren direct aan hotels, bed & breakfast’s, groepsaccommodaties en recreatieparken. Ook werken wij steeds vaker samen met projectinrichters en chaletbouwers om de eindklant met een totaalconcept voor de inrichting te kunnen bedienen.


Ons bedrijf staat in Kaatsheuvel, waar wij u graag ontvangen in onze showroom. Hier of bij u op locatie adviseren wij onze klanten graag over het benodigde comfort, de kwaliteit, stylingsmogelijkheden, hygiëne, (brand)veiligheid en duurzaamheid. Wij gaan in gesprek met onze klanten om ons optimaal te kunnen verdiepen in hun gasten. Want dat is toch waar het uiteindelijk om draait. Tevreden gasten, die een goede, comfortabele nachtrust hebben beleefd en die graag terugkeren als gast in uw hotel. Het bed is daarbij essentieel, want dat is waar uw gast de meeste tijd in doorbrengt.

Wij danken Uw Bed voor het sponsoren van de wedstrijd DESK – Groen Wit

 

UW BED

Adres: Luxemburgstraat 5
Postcode: 5171 PK
Plaats: Kaatsheuvel, NL
Tel: 088-3322333
www.boxspring.nl

 


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven