Nieuws

Burgemeester Hanne van Aart trapt Kanjertoernooi af

27 oktober 2018
www.vvdesk.nl
En ze kan een aardig balletje trappen!

Afgelopen zaterdag stond er een thuistoernooi op het programma voor de Kanjers van DESK. De jongste afdeling van onze voetbalvereniging organiseerde dit weekend het toernooi voor de deelnemende clubs. De clubs uit de regio die zaterdag op toernooi deelnamen en samen met DESK het Kanjervoetbal mogelijk maken waren Willem II, Audacia, vv Riel, sc 't Zand en VOAB. 

De Kanjerafdeling van DESK floreert en is succesvol gebleken. Dankzij de gerichte individuele aanpak en een grote groep enthousiaste trianers weten iedere maandag- en woensdagavond ruim 25 Kanjers met veel plezier te voetballen. Het plezier en enthousiasme van de spelertjes wordt ook overgebracht op de ouders. Daarmee creëren wij een grote betrokkenheid en dat heeft ons weer extra vrijwilligers opgeleverd. Gerichte individuele aandacht is een bewezen aanpak dat veel extra handjes opgeleverd heeft bij de grote Kanjerafdeling van DESK. 

De Kanjers die afgelopen zaterdag het thuistoernooi speelden, zijn allen gedreven spelertjes die of net begonnen zijn bij de Kanjerafdeling of al een seizoen mee voetballen bij de Kanjers. Toernooileider Tommy Soyer was ook in zijn nopjes als de spelers van DESK Kanjers M5 een voor een door de stadionspeaker genoemd werden. 

DESK M5 werd vertegenwoordigd door Siem Soyer, Stef Kroot, Luke Snoeren, Mitchell Koemans, Ties van Heeswijk en Tycho Gorter. Als leider van DESK M5 fungeerde afgelopen zaterdag Angelo "Bacardi" Snoeren, welke ook trainer en leider is van de Kanjers M2. Burgemeester Hanne van Aart verzorgde de aftrap van het toernooi en speelde netjes binnenkant voet de bal in op Siem, waarna het toernooi geopend was. 

De Kanjers van DESK straalden en genoten van het vele publiek langs het hoofdveld van DESK. Opa's, oma's, papa's, mama's, vriendjes en vriendinnetjes stonden rijen dik opgesteld om een glimp van hun toppers op te vangen. DESK speelde achtereenvolgens wedstrijden tegen de teams van 't Zand, Willem II, vv Riel en VOAB. 

Een geweldig toernooi voor de Kanjers van DESK M5 die iedere minuut genoten van het samen voetballen, samen doelpunten maken en samen overwinningen vieren. Na het toernooi werd er nog nagenoten in de kantine van DESK en keerden de toppertjes voldaan en gevoed met positieve aandacht tevreden huiswaarts.

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven