Nieuws

DESK Worstenbroodactie 2018: uitleg, spelregels en doelen

14 november 2018
www.vvdesk.nl
Steun vv DESK en bestel!!

Het is weer zover: de jaarlijkse DESK Worstenbroodactie!! Wederom zijn we in zee gegaan met onze lokale bakkers Bierman en Piekfijn. Zij gaan voor al het heerlijke ambachtelijke worstenbrood zorgen dit jaar. Ook nu gaat de opbrengst 100% naar clubdoelen. 

5 zakjes 
Dit weekend (17 november) zullen via de trainers/leiders de voorverkoopformulieren worden uitgereikt aan alle teams bij DESK. Wij zouden het geweldig vinden als alle spelers en leiders zich weer volop inzetten om de doelstelling van 5 verkochte zakjes te behalen! Een zakje kost €13,50

TIP!
De worstenbroodjes zijn vers dus kunnen op de dag van uitlevering zo de vriezer in! De worstenbroodjes kunnen dus bijvoorbeeld ook geconsumeerd worden met oud en nieuw.

Formulieren inleveren
De betreffende verkoper zal er zelf zorg voor moeten dragen dat hij/zij aan het einde van de actie het inschrijfformulier plus al het verdiende geld inlevert bij zijn of haar leider. Alle leiders houden de inschrijfformulieren bij zich en de bijbehorende teamtotaallijst wordt samen met het geld ingeleverd op zaterdag 1 december 2018 tussen 9.00 uur en 14.00 uur in de DESK kantine. 

Ophalen worstenbroodjes
Op maandag 10, dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 december 2018 tussen 18:00 uur en 20:00 uur kunnen de bestelde worstenbroodjes door de leiders bij DESK in de kantine worden afgehaald, welke teams op welke dag wordt nog gecommuniceerd met de leiders.

Prijzen
- Voor SENIOREN en DAMES zijn er prijzen te verdienen voor de 2 bestverkopende teams. 1ste prijs - 50 consumptiebonnen 2de prijs - 25 consumptiebonnen
- Voor alle JEUGDSPELERS zijn er ook leuke prijzen te verdienen. De beste vijf individuele verkopers verdienen respectievelijk: 1. € 80,- 2. € 60,- 3. € 40,- 4. € 20,- 5. € 10,-.
- Voor de JEUGDTEAMS zijn er ook nog 2 taarten, geschonken door onze beide bakkers, te verdienen voor de 2 bestverkopende teams.

Doelen

De opbrengst van de worstenbroodactie wordt dit jaar gebruikt om de investeringen in de cafateria van het clubhuis en materialen voor de senioren- en jeugdteams te bekostigen.


Succes en laten we gaan voor een mooie opbrengst!!

 
www.vvdesk.nl
Autobedrijf M. Klijn Meer >
 
www.vvdesk.nl
Ga gauw naar de Appie.  Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Waar zijn de 08 en 09-wisselshirts? Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven