DESK Kanjers M3 op toernee

www.vvdesk.nl
Jong Brabant M2
DESK Kanjers M3
08-09-2018
09:00

Vandaag, zaterdag 8 september, stond er voor de Kanjers van DESK M3 een uittoernooi op het programma. Trainers Soyer en Cleijn hadden een spelerstekort voor de M2 opgelost en zou vandaag dus geen wissels hebben. Niet erg voor de Kanjers van de M3. Dat betekent extra gas geven uit bij Jong-Brabant. 

De eerste wedstrijd van het Kanjertoernooi bij de gastclub Jong-Brabant is direct dé derby tegen Uno Animo. Met twee doelpunten van Jorn van Gestel en uitstekend samenspel van Ties van Heeswijk, die de sliding uitgevonden heeft, Siem Soyer in de verdediging en Dio Cleijn op de linkerflank, wint DESK de derby van Loon op Zand. Een spannende pot, want bij de 1-0 stand was het Uno Animo die de gelijkmaker verdiende na de kansen die de ploeg uit Loon op Zand kreeg. In de omschakeling is het Jorn van Gestel die zijn tweede treffer binnen prikt als debuterend Kanjer. Na de wedstrijd wordt hij uitgeroepen tot Man of the Match. Uno Animo - DESK 0-2. 

De volgende pot op het toernooi werd gespeeld tegen Jong-Brabant. De Kanjers van de M3 en de tegenstander uit Berkel-Enschot houden elkaar prima in bedwang. Het spel golft op en neer. DESK komt op voorsprong nadat Jorn de bal tegen de touwen heeft gejaagt. Niet te vroeg juichen en scherp blijven, want Jong-Brabant krijgt ook kansen op de gelijkmaker. Dio Cleijn weet het doel nog niet te vinden. Nadat Dio twee keer de paal heeft geraakt en ook nog de lat wordt de wedstrijd afgefloten. Jong-Brabant - DESK 0-1 

Wedstrijd drie is tegen Gudok. De tegenstander uit Tilburg komt fel uit de startblokken. DESK onder druk komt toch op voorsprong. Via Ties van Heeswijk komt de ploeg van Soyer en Cleijn op een 0-1 voorsprong. In de omschakeling is het Gudok dat de defensie van DESK het nakijken geeft. Het wordt 1-1. In de slotfase blijft DESK gas geven. Het is de dag van Jorn van Gestel die zijn vierde doelpunt van het toernooi maakt. DESK wint met 2-1 van Gudok. Het team maakt zich op voor het laatste duel tegen het altijd lastige VCB uit Biezenmortel. 

Nog even wat energiedrink en dan gaan. VCB uit is altijd lastig. Vraag maar aan de heren van DESK 1, die vorig seizoen ook ten onder gingen in Biezenmortel. De wedstrijd golft op en neer en DESK komt met een mannetje minder te spelen. Siem Soyer is leeg gespeeld en Jorn, Ties en Dio zullen de vier van VCB onder controle moeten houden. DESK probeert het wel, maar het is niet dreigend genoeg. VCB benut de man-meer-situatie goed en scoort het winnende doelpunt. 

Met drie gewonnen wedstrijd en een verliespartijtje kijken de Kanjers van DESK M3 terug op een geslaagd toernooi uit in Berkel-Enschot bij Jong-Brabant. 

Foto's en verslag: Dieter Cleijn

Klik hier om het album te bekijken.
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven