JO11-1 versterkt koppositie na 1 minuut stilte

VOAB JO11-4
23-02-2019
8 - 3

Op een zonnig Eikendijk stond de wedstrijd DESK JO11-1 tegen VOAB JO11-4 op het programma. Beide verenigingen hebben afgelopen week een dierbaar lid verloren, waardoor we gezamenlijk hebben besloten voorafgaand aan de wedstrijd één minuut stilte te houden. Onze gedachte ging hierbij uit naar John Damen; wij wensen Bianca, Tess, Bjorn en Ronan, familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

Vanaf de aftrap is het DESK dat druk zet op zoek naar een voorsprong. De gretigheid zorgde echter voor slordig samenspel en veel balverlies. Toch wist Ché de score te openen voor de eerste time-out. Na een korte peptalk van trainer Lars herpakte DESK zich. Met een nieuwe aanval over de linkerflank weet Ties de bal voor te geven aan Tygo, die met een geplaatst schot in linker hoek voor de 2-0 tekent.
Na deze voorsprong is DESK ontketend en volgt de ene aanval na de andere. Via de rechterkant, door samenspel van Siem, Tygo en Stijn wordt de voorsprong verder uitgebreid. Stijn maakt een 'dubbele' hattrick: 3x het aluminium ( 1x paal, 2x bovenop de kruising ) en 3x in het net.
VOAB weet echter een paar keer gevaarlijk een tegenstoot te geven, waar onze verdediging en keeper ging antwoord op hadden. We weten onszelf te herpakken en uiteindelijk wisten Kyan, Tygo en Ties de eindstand te bepalen op 8-3.

Door deze overwinning versterkt DESK JO11-1 hun koppositie met 9 punten uit 3 wedstrijden met een doelsaldo van +20 en kunnen we gaan genieten van de carnavalsvakantie.

Staf JO11-1

Sponsors & Partners