DESK onderuit tegen Jong-Brabant

DESK JO9-3
Jong Brabant JO9-3
16-03-2019
09:00

De boys van trainers Joshua Ntemo, Martijn Bolk en Ron Damen mochten zaterdagochtend om 09:00u op een nat kunstgrasveld aan de Eikendijk aantreden tegen de leeftijdsgenoten uit Berkel-Enschot. De kraker DESK - Jong-Brabant stond op het wedstrijdaffiche. Op alle grasvelden van DESK rolde geen enkele voetbal, maar op het kunstgras werd er wel gespeeld. 

De opstelling van vandaag: Naud Bolk, Luke de Jong, Bart van Kilsdonk, Job Rijnen, Wout Rombouts, Stan Smulders en Jim van de Wouw. De wedstrijd ging gelijk op en bleef spannend tot het einde. DESK valt gretig aan, krijgt kansen en weet drie doelpunten te maken tegen de geduchte concurrent uit Berkel. Helaas voor DESK scoorde de tegenstander twee doelpunten meer en gaat DESK met 3-5 onderuit tegen Jong-Brabant. 

Ondanks het resultaat werd er goed gespeeld en bleef de ploeg toch voetballen. Op naar de volgende kraker om wellicht wel de punten mee te nemen. Volgende week zaterdag reist de ploeg af naar het pittoreske Village de Biest als het tegen de plaatselijke voetbalclub VCB speelt. De aftrap staat gepland om 09:00u. 

Voor deze wedstrijd is geen verplichte combi-regeling van toepassing, dus iedereen kan gezellig mee komend weekend naar Biezenmortel op eigen vervoer. 

Support your locals!

Verslag: Dieter Celijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven