Doelpuntenregen op de Eikendijk

DESK JO9-4M
Terheijden JO9-3M
16-03-2019
09:00

Dat er afgelopen veel water uit de lucht was gevallen bleek aan de vele afgelastingen zaterdagochtend. De meiden van DESK JO9-4M speelden wel hun wedstrijd. Op het kunstgras van de Eikendijk stond om 09:00u de aftrap gepland tussen DESK en Terheijden. Trainers/leiders Michel, Rob en Ron stelden de volgende zeven speelsters op: Lieve Hartman, Lise Lankhaar, Mette de Swart, Isa van de Ven, Meddo den Nieuwenboer en Lobke Mulders. 

Direct vanaf het fluitsignaal voor de aftrap was DESK gretig en opent het de score tegen de meiden uit Terheijden. Mette de Swart opent de score voor DESK en dat zal niet haar laatste doelpunt van deze wedstrijd zijn. De ploeg kreeg de opdracht mee om het speelveld breed te houden en het houden aan de afspraken op hun posities. 

DESK drukt de tegenstander achteruit en voetbalt er makkelijk doorheen. Mooie combinaties worden beloond de 2-0 van Lise Lankhaar. De handrem gaat er vanaf en de meiden van DESK bieden Lise haar tweede en derde treffers van de wedstrijd. Een zuivere hattrick voor de kleine Lankhaar. Daarna is het de beurt aan Mette de Swart om haar doelpunten op te schroeven. De tweede hattrick voor DESK verdwijnd op het wedstrijdformulier als Mette voor de 5, 6 en 7e treffer van DESK zorgt. 

In de tweede helft vind er een keeperswissel plaats en gaat Isa van de Ven onder de lat staan voor DESK. Het wordt 8-0 als Lobke haar doelpunt mee pikt. De doelpuntenregen is nog niet ten einde, want ook Meddo zet haar naam op het scorebord van DESK. De dubbele cijfers worden gehaald als Mette haar vijfde en zesde treffers maakt en de voorsprong op 11-0 zet. 

In de slotfase is het Lieve Hartman die voor het 12e Geel-Blauwe doelpunt tekent en sluit Meddo den Nieuwenboer de doelpuntenregen af met haar tweede doelpunt. Terheijden krijgt de eretreffer. DESK wint overtuigend met maar liefst 13-1 en na het laatste fluitsignaal juichen de meiden voor de overwinning. Trainers en leiders Michel, Rob en Ron complimenteerden de meiden met hun zege en het getoonde spel. Nette overwinning meiden!

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven