Madese Boys JO17-1
30-03-2019
1 - 1

Scheidsrechter:   B.J. (Bert) Schotanus
Voorafgaand aan de wedstrijd tussen DESK en Madese Boys werd er een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor de onlangs overleden vader van speler Bjorn Damen. Alle spelers van het team van trainer Toon Stokkermans speelden deze middag met een rouwband vanwege het verlies van vader en trouwe supporter John Damen.

De eerste helft zet DESK een prima resultaat neer en gaat het met een 1-0 voorsprong aan de thee. Na rust zijn het de boys uit Made die op randje buitenspel door mogen van scheidsrechter Schotanus. De aanval van Madese Boys wordt verzilverd en de stand wordt gelijk getrokken. Assistent-scheidsrechter Patrick Stap houdt zijn vlag omhoog, maar de scheids wijkt niet van zijn beslissing.

De VAR is niet aanwezig op de Eikendijk, dus helaas voor DESK wordt de stand gelijk getrokken. DESK probeert nog aan te vallen en de voorsprong weer te pakken, maar het is Madese Boys dat met een bal voor langs dichtbij de winst is. Even later een flinke domper voor het team van DESK als Casper Standaert geblesseerd het veld moet verlaten. Het ziet er niet goed uit voor de speler van DESK die mogelijk een spierblessure overhoudt aan het duel van vandaag.

Er wordt afgefloten met een 1-1 eindstand en DESK houdt de positie boven Madese Boys in de Hoofdklasse.

Volgende week speelt de ploeg van trainers Stokkermans, Maton en Snoeren opnieuw een thuiswedstrijd. Dan is het de nummer voorlaatst, Wieldrecht, dat het op de Eikendijk op mag nemen tegen DESK JO17-1. Het team van DESK staat op een vijfde positie in de Hoofdklasse en heeft 26 punten uit 16 duels. Met nog 6 wedstrijden op het programma is de competitie voor de ploeg nog niet voorbij.

Verslag: Dieter Cleijn