DESK wacht nog op het eerste punt

DESK JO12-3M
Den Dungen JO12-1
13-04-2019
4 - 10

Een drukke week afgelopen week voor de meiden van DESK JO12-3M. Centrale verdedigster Suus v/d Pennen op vakantie en op vrijdagavond in Loon op Zand ook allemaal voetballen op het schoolvoetbaltoernooi. Bijna alle meiden van DESK JO12-3M deden mee voor hun school. Trainster Susanne Landzaat wist met haar schoolteam van obs Den Bussel, net als de jongens, de titel van het toernooi binnen te slepen. Het team van DESK was sterk vertegenwoordigd in het kampioensteam van Den Bussel. Maartje de Jong, Kenza Netten, Flo Cleijn, Lisa Sins, Bente van Loon en Pleun Pepping stonden aan de basis met hun teamgenoten van de titel. 

Floortje de Jong deed mee vanuit DESK voor de Theresiaschool, Merel van Gerwen vertegenwoordigde haar school de Kinderboom maar konden het sterke team uit Kaatsheuvel niet afstoppen. Later op die avond werd ook nog trainster Susanne Landzaat gehuldigd in het clubhuis van DESK. Susanne mocht haar naam bijschrijven op de Wall-of-Fame tussen de DESK-iconen van vrijwilligers van het jaar. De waardering vanuit de club voor Susanne werd bekroond met de titel Vrijwilligster van het jaar. Een absoluut terechte bekroning op het vrijwilligerswerk van Susanne voor het meidenvoetbal binnen DESK. 

Om dit te vieren zou het geweldig zijn om tegen Den Dungen het eerst punt te pakken, maar helaas voor de ploeg van trainers Landzaat en Hakkert was de tegenstander van vandaag ook weer te sterk. DESK probeerde het wel en wist zelfs vier keer het doel van Den Dungen te treffen. De tegenstander van DESK van vandaag scoorde alleen zes keer meer dan DESK en dus ging de ploeg van het veld met een 4-10 eindstand. 

Een uitstekend fluitende scheidsrechter, Woutje Pepping, had moeite met het bijhouden van de tussenstand op het wedstrijdformulier. Wouter is niet v/d Pennen en zijn schrijfgerei liet hem dus op het veld in de steek. 

Goed blijven trainen meiden dan zal het eerste punt in deze sterke competitie zeker gaan komen.

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven