Baronie JO17-4
13-04-2019
2 - 2

Scheidsrechter:   D. (Dick) Delsasso
We schrijven zaterdagmiddag kwart voor drie als scheidsrechter Dick Jol fluit voor de aftrap van DESK JO17-3 tegen de JO17-4 van Baronie. De ploeg van DESK komt in de eerste helft op een 0-1 achterstand als Baronie het net weet te vinden. DESK zet een tandje erbij en het weet nog voor rust de stand gelijk te trekken. Een doelpunt van Job van der Ven belandt op het wedstrijdformulier en met een 1-1 ruststand zoeken beide teams de kleedkamers op.

Na rust komt DESK op voorsprong en zet het via Daan Musters de 2-1 op het scorebord. DESK houdt Baronie genoeg van het doel maar slaagt er niet in om een aanval volgens de regels te stoppen. De bal wordt op de stip gelegd door KNVB scheidsrechter Jol. De spelers legt aan en brengt de stand op gelijke hoogte. Met een eindstand van 2-2 wordt er afgefloten. Door dit resultaat is het super spannend in de subtop van de competitie.

Met twee punten achterstand op de nummer vier, ST HMVV/SDO'39/Hulsel, staat DESK samen met Gudok, Baronie en RKDSV op 7 punten in 6 wedstrijden. Zaterdag 18 mei staat de eerst volgende competitiekraker op het wedstrijdaffiche: RKDSV - DESK. De strijd om aan te haken in de subtop.

Verslag: Dieter Cleijn