DESK Kanjers M3 pakt volle winst in Oisterwijk

5e MP toernooi Taxandria
DESK Kanjers M3
13-04-2019
09:30

Als de ochtend op zaterdag 13 april begint vriest het nog licht aan de grond. De Kanjers van DESK stonden rond de klok van 9u al te trappelen om het toernooi aan te vangen uit bij Taxandria. Met zes toppers vertrokken de spelers uit Kaatsheuvel met een afwezige vandaag. Jorn van Gestel kon helaas niet mee met de DESK M3 naar het toernooi. 

De eerste wedstrijd is gelijk een kraker. DESK tegen Helvoirt. Een pittige tegenstander die het DESK bij tijd en wijlen moeilijk maakte. DESK wist te overtuigen en trok een 3-2 overwinning over de streep. 

Wedstrijd twee stond al weer klaar op het drukke programma. Djeno, Jaylen, Siem Soyer, Ties, Nick en Dirk trokken ten strijde tegen het OVC'26 uit Broekhoven, Tilburg. Deze keer ging het al iets makkelijker voor de boys van DESK. Een klinkende 5-2 overwinning op de debuterende Kanjers van OVC'26 was uiteindelijk de eindstand van de tweede pot. 

Opnieuw een heerlijk affiche als derde wedstrijd in het toernooi. DESK - Willem II als duel is uiteraard altijd sensatie. En zo ook vandaag. De ploeg van Soyer en Van Iersel walsten over de amateurs van Willem II. Het werd een gruwelijke 8-0 overwinning voor de Geel-Blauwen uit Kaatsheuvel. 

Het laatste duel van dit heerlijke toernooi was er eentje tussen DESK en sv Reeshof. Het sterke DESK wist ook deze vierde pot te overtuigen tegen de ploeg uit Tilburg. Djeno, Jaylen, Siem Soyer, Ties en Nick wisten het net voor DESK te vinden en Dirk verdedigde uitstekend zijn Geel-Blauwe kleurende tricot van DESK. DESK won van sv Reeshof met 5-2 en kijkt terug op een geslaagd toernooi.

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven