Hoeven 2
26-05-2019
6 - 0

Scheidsrechter:   C.G. (Cor) Copper
Vandaag stond de wedstrijd tegen Hoeven 2 op het programma voor trainers Niels Jansen en Peter van Wezenbeek. De strijd om de derde periodetitel werd gestreden tussen Sarto en DESK. Het doelsaldo zou beslissend zijn voor het behalen van de derde periode en dus nacompetitie voor promotie.

DESK 2 startte gelijk fel en dat betaalde zich al vroeg uit met twee heerlijke doelpunten van Django Hooymayers voor DESK. Binnen 8 minuten stond er al een tussenstand van 2-0 op het scorebord aan de Eikendijk.

Een veel sterker DESK gaat in de eerste helft gretig op zoek naar meer treffers. Doelman Sander van Dijst heeft nagenoeg weinig te doen gehad, meer dan een terugspeelbal heeft de goalie van DESK nog niet te verwerken gehad.

Met een 2-0 voorsprong gaat de ploeg dan ook de rust in. Gelijk na rust is de ploeg van trainers Jansen en Van Wezenbeek alleen maar op de helft van Hoeven te vinden op zoek naar meer treffers. In Tilburg is de kraker Were-Di - Sarto bezig die qua resultaat op doelsaldo een ticket voor ons Tweede in de nacompetitie zou zorgen.

Stijn Hamers stoomt op en houdt de bal goed aan de voet in de dribbel. Hij legt de bal breed op Jur Molenschot die hem laag voor trekt op Roy Dekkers. Dekselse Dekkers jankt de bal bij de tweede paal tegen de touwen en brengt daarmee de stand op 3-0. DESK dendert door.

Even later is het Iniesta Domenie die de 4-0 tegen de touwen jaagt op aangeven van Django Hooymayers. Met nog 30 minuten op de klok werkt DESK hard aan het doelsaldo voor de jacht op de nacompetitie voor promotie.

Aan de doelpunten op de Eikendijk ligt het niet want Roy Dekkers weet de inkomende Django Hooymayers blind te vinden in de zestien. Django tekent voor een hattrick en zet daarmee de 5-0 op het scorebord.

Marino Domenie vertrekt op rechts na een crosspass en neemt de bal op gruwelijke wijze aan. Hij penetreert de zestien en lost een loeihard schot op doel. De goalie uit Hoeven weet de inzet van Iniesta te keren.

Het wordt bijna 6-0 als Jur een heerlijk diepe bal op Sparri geeft. Ghino haalt knap uit op het Hoevense doel en raakt uiteindelijk de kruising.

Timo van Kuijk, wiens joekel 16 dagen vermist was, komt mee op en speelt Sven Stokkermans aan. Sven controleert de bal, kapt zijn tegenstander uit en jaagt de bal diagonaal in de verre hoek.

Met een 6-0 overwinning weet DESK 2 zich te plaatsen voor de nacompetitie promotie en is het seizoen voor DESK nog niet afgelopen.

Verslag: Dieter Cleijn