DESK ZAT2 imponeert in eerste oefenwedstrijd

www.vvdesk.nl
UNO Animo 2
DESK ZA2
27-08-2019
0-6

Met een geheel fitte selectie begon de competitie voor DESK ZAT2 dinsdag 27 augustus in Loon op Zand. De ploeg is flink versterkt in de zomerstop en dat was te zien op de Loonse velden... 

Nieuwelingen Marino Domenie, Joey Oomen, Nick de Bruijn, Thomas Laros, Sander Dijst en Stijn Hamers waren van de partij en lieten zien dat de selectie een behoorlijke kwaliteitsimpuls heeft gekregen. Ook de spelers die vorig jaar in het team zaten, lieten zien dat ze zéér fit uit de zomerstop zijn gekomen. In Loon op Zand werd geoefend tegen Uno Animo 2, al jaren een gerenomeerde middenmotor in de tweede klasse. 

In Loon komt DESK grandioos uit de startblokken. Na 2 minuten is het al 0-1. Daarna pakt DESK door en scoort het er lekker op los. Uno wordt in 65 minuten - er is geen licht dus spelen we iets meer dan een uur op deze warme dinsdagavond - volledig aan de kant gezet: 0-6. Doelpunten zijn er van Marino Domenie, Joey de Man (2), Nick de Bruijn en Jason Wolffs en een eigen goal. Zo imponeert DESK ZAT2 in de eerste oefenwedstrijd! 

As zaterdag speelt de ploeg de eerste bekerwedstrijd, uit bij NEO'25. 
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven