DESK sleept een punt uit het vuur

DESK JO14-1
ODC JO14-3G
31-08-2019

Scheidsrechter:   Y. (Youri) Pols
Op de laatste dag van augustus, op een zonnig en warm Eikendijk, gaat de bal weer rollen voor de JO14-1.

De bekerwedstrijd tegen ODC staat op het papier. De jongens van DESK JO14-1 hebben weer zin om te voetballen. Na ongeveer zeven minuten weet Alec het net te bollen en het eerste officiële doelpunt is een feit. Kort daarna komt de tegenstander uit Boxtel terug en zet de stand weer op gelijke hoogte.

Tim weet na een voorzet vanaf de rechterkant de bal in het doel te schuiven. Op slag van rust is het Alec die zijn tweede treffer op het scorebord zet en de boys van DESK met een voorsprong richting de kleedkamer dirigeert.

Na de pauze zijn de jongens van trainer Jeroen Schuurmans en zijn assistent Patrick van Mosselveld nog niet wakker. Er zijn 25 minuten gespeeld in de tweede helft en de voorsprong van 3-2 heeft de tegenstander omgebogen naar een 3-4 achterstand. Het is alles of niets voor DESK, dus Alec diep in de punt van aanval en met diepe ballen proberen door de Boxtelse defensie te breken.

Met een diepe bal vanuit het middenveld van DESK wordt de spits gevonden. Met nog drie minuten op de klok is het Alec die zijn eerste hattrick van het seizoen op het wedstrijdformulier zet en de verdiende gelijkmaker tegen de touwen jaagt.

DESK heeft op mentaliteit een punt uit het vuur gesleept in een spannende wedstrijd. Ongeslagen en met veel doelpunten gaat de ploeg van Schuurmans en Van Mosselveld volgend weekend op bezoek bij RKDVC in Drunen, waar het de volgende bekerwedstrijd zal gaan spelen.

Verslag: Dieter Cleijn

Sponsors & Partners