DESK bevrijdt Vught na laatste fluitsignaal

DESK JO14-1
Zwaluw VFC JO14-3
14-09-2019
10 - 0

Scheidsrechter:   S. (Sam) Haarbosch
Na een eerste gelijkspel tegen ODC en een winstpartij uit in Drunen tegen RKDVC mocht vandaag de ploeg van trainer Jeroen Schuurmans thuis aantreden tegen het Vughtse Zwaluw FC.

De spelers van DESK hadden één opdracht van de trainer mee gekregen en dat was: WINNEN! Bij winst zou het team de volgende ronde van het beker toernooi halen. Dus de kopjes werden op scherp gezet, de concentratie en de focus stond op standje oorlog en dat nu net met het 75 jarige Brabant Bevrijd!

Daar waar de oorlogsvoertuigen langs Hell's Highway door Brabant trokken ter ondersteuning van Operatie Market Garden had Schuurmans zijn troepen klaargestoomd voor de topper tegen Vught.

DESK domineert en geeft niks weg in de defensie. Aanvallen over de flanken en in de voorhoede werden tot maar liefst tien keer toe verzilverd. Tot aan de laatste minuut hebben de boys gevochten voor de ruime overwinning, is er niemand gesneuveld en heeft deze battle geresulteerd in een heerlijke 10-0 overwinning op Zwaluw VFC.

DESK door in de beker en dat werd gevierd in het veld op de bank. Iedereen uit zijn plaat op deze heerlijke zaterdagochtend.

Top prestatie boys!

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven