DESK JO14-1 introduceert synchroon coachen

DESK JO14-1
21-09-2019

Scheidsrechter:   N. (Nico) Rozenbrand
Het is zaterdag 21 september als DESK JO14-1 als ploeg afreist naar Sprang-Capelle voor de derby tegen de selectie van de Jeugd Onder 14 van SSC'55. Een bloedstollende pot op sportpark Van Wijlen wordt op de mat gelegd tussen beide ploegen. Het is uiteindelijk DESK dat dankzij het synchroon coachen van trainer Jeroen Schuurmans en assistent Patrick van Mosselveld met een 5-6 overwinning van het veld stapt.

Een heerlijke pot die tot aan het eindsignaal van scheidsrechter Rozenbrand spannend bleef. Met drie punten in de pocket bezet de selectie van DESK een nette vierde positie in de competitie met een doelsaldo van +1. De koploper, Uno Animo, wist de eerste wedstrijd met een 7-2 einduitslag te winnen en staat daarom met een doelsaldo van +5 aan kop.

Volgende week volgt een thuiswedstrijd voor de boys van Schuurmans en Van Mosselveld. Het speelt dan een echte derby tegen Blauw-Wit'81 uit De Moer. De wedstrijd begint om 09:45u op Sportpark Eikendijk.

Zorg dat je erbij bent om DESK te supporten.

Verslag: Dieter Cleijn

Sponsors & Partners