DESK wint thriller tegen Unitas

Unitas JO10-4
26-10-2019
vervallen

Op een heerlijke zaterdagochtend op het kunstgrasveld aan de Eikendijk staat de ploeg van trainers Joske Ntemo en Martijn Bolk gelijk in een bloedstollende wedstrijd tegen Unitas. DESK en Unitas houden elkaar lang in evenwicht en het staat met nog een kleine 10 minuten voetballen 4-4. Er wordt flink gewerkt door de spelers, maar een winnaar tussen beide partijen is nog niet opgestaan. Het zijn Bart, Naud, Wout, Jelte, Luke Julian, Roel en Job die in deze thriller voor de volle drie punten gaan bij een gelijke stand.

DESK in de aanval na goed storen van Naud Blok. Unitas wordt achteruit gedrukt en ziet DESK een aanval over de rechter flank terug leggen. De geweldige assist wordt perfect terug gelegd op Luke de Jong die niet nadenkt en verwoestend uit haalt. Snoeihard vliegt de bal over de defensie uit Gorinchem voorbij de doelman tegen de touwen. De vreugde spat er van af en DESK staat op een 5-4 voorsprong in het slot van de wedstrijd.

Leidsman Hans Rijnen, die een uitstekende wedstrijd uitgekozen heeft om te beleiden, fluit na 2x 25 minuten voetballen af. DESK trekt uiteindelijk in deze thriller aan het langste eind en wint nadat de matchwinner Luke de Jong de eindstand van 5-4 op het scorebord heeft gezet.

Uitstekend geknokt boys!

Verslag: Dieter Cleijn