Helaas geen winst maar wel spanning!

DESK MO11-1
FC Tilburg MO11-2
02-11-2019
3 - 4

Om 8.30 uur verzamelen de meiden in de kleedkamer bij Desk om daarna in de regen aan de warming-up te beginnen. Om 9 uur is de aftrap, maar zoals altijd beginnen de meiden eerst met hun jel: 'winnen winnen winnen, dat doe je met vriendinnen!' Lekker hard, want wie weet kun je hiermee alvast wat angst inboezemen bij de meiden van FC Tilburg!
Julia staat de eerste helft in de goal. Sterke verdediging van FC Tilburg, maar onze Meddo kan er ook wat van, ze heeft een paar mooie reddingen waarbij ze de bal lekker hard wegschiet.

Na ongeveer 10 min is er een eerste schot op goal door Mette, na een mooie voorzet van Lieve. Helaas net naast. Ook Lise schiet net naast en er komt een schot van Maudy op goal, maar helaas had de keeper hem. Er zou er nu toch eentje in moeten kunnen gaan...?

Ja! Vlak daarna komen we met 1-0 voor door een eigen goal van FC Tilburg!

Julia bewaakt ons goal goed, maar dan ontstaat er opeens een flipperkast voor ons doel maar gelukkig eindigt dit niet in een tegendoelpunt! Oef!

Vlak voor de rust schiet Alicia richting doel, helaas met te weinig vaart waardoor de keeper hem kan tegenhouden, hierna mooie actie door Maudy en Mette, maar helaas is de verdediging te sterk en lukt het nog niet om te scoren.


De tweede helft wordt het keepersshirt gedragen door Alicia.

Een schot op goal volgt al snel, maar gelukkig was het op de lat!

Hierna gaat de bal vliegensvlug de andere kant op en Maudy scoort 2-0!

Vrij vlot hierna komt er een mooi hard schot door FC Tilburg op doel en is de stand 2-1, gevolgd door opnieuw een goal nog geen minuut later, wat de stand op 2-2 zet.

Maar... Maudy weet 3-2 te scoren, nadat Meddo en Mette de bal door de verdediging weten te spelen! Helaas gaat de bal hierna weer razendsnel richting het andere kant en komt de stand op 3-3 en binnen twee minuten zelfs 3-4...

Wat een spannende wedstrijd, het gaat gelijk op!

Na een aantal schoten op doel door Mette en Lieve, die allemaal goed worden tegengehouden door de keeper van FC Tilburg volgt een spannende strijd. Sophie verdedigt goed, evenals Meddo en de kleine stoorzender Lisse en even later duikt keeper Alicia op de bal en weet een doelpunt te voorkomen!  Kort daarna zit de wedstrijd erop...

De Desk-meiden verliezen met 3-4, maar het was spannende en sportieve (wel wat natte!)  wedstrijd!

Lijkt het je ook leuk om deel uit te maken van een meisjesvoetbalteam, kom gerust een keer langs tijdens de trainingen (ma-di, 18:00u – 19:00u) om een aantal keer mee te doen, en om kennis te maken met de Desk meiden MO11 (meisjes onder 11). Vanaf donder 7 november starten er gratis proeftrainingen voor de wat oudere meiden (11 jaar en ouder) van 18:30u tot 19:30u

Dat het vrouwen- en meisjesvoetbal in een lift zit is een feit. Het is steeds populairder om als stoere meid te gaan voetballen en wat is er leuker om samen met vriendinnen te voetballen bij DESK.

Verslag: Rita Berger
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven