DESK overtuigt tegen Jong-Brabant

DESK JO8-1
Jong Brabant JO8-1
16-11-2019
vervallen

Deze week was het een rustige week voor de boys van trainers Mike van Iersel en Robbert Blok. Met drie afwezigen tijdens de training van maandag, werd er tot het met bakken uit de lucht kwam vallen, slecht drie kwartier getraind. Op woensdag viel de gehele training uit na een algehele afgelasting. Slecht vijf spelertjes van de JO8-1 hadden deze week dus even kunnen trainen. Benieuwd hoe dit uit zou pakken tegen Jong-Brabant uit Berkel-Enschot.

Onder de lat in de eerste helft, Siem Blok. Die in de tweede helft vervangen werd door Dio Cleijn. De eerste helft start stroef met een 2-1 voorsprong voor DESK tot aan de eerste time-out. De spelertjes worden in de time-out even op scherp gezet en dat blijkt goed uit te pakken.

Na de time-out gaat de motor van de JO8-1 op volle toeren draaien en vliegen de doelpunten als zoete broodjes in het netje. Maurits, Cliff, Luuk en Dio voorzien het team van flinke aanvoer en assists. Een voorhoede die vol gas vanuit DESK voorziet de doelpuntenregen van de volgende cijfers: Julian van Heumen schrijft weer twee treffers op zijn naam, Siem Blok zet er drie bij op zijn conto in de tweede helft, Raf de Vreeze drie keer trefzeker voor zijn team en als laatste Djeno van Iersel die maar liefst vier keer het netje deed bollen.

DESK JO8-1 zet weer de achtervolging in richting de top 3 in de Hoofdklasse. Hopelijk zit het deze week weer mee met de trainingen en kunnen de boys zich volle bak voorbereiden op de volgende kraker tegen TSC. Een mooi compliment ontvingen de trainers hoe deze kanjers zijn klaar gestoomd voor het grote werk. Dat begon twee jaar geleden inderdaad bij de Kanjers, waarna al vervroegd de overstap gemaakt werd naar de JO7 en nog een stapje hoger naar de JO8.

Terecht dat de jongens nu dan ook in de Hoofdklasse hun draai goed vinden. Deze ontwikkeling was de KNVB ook opgevallen en de staf kreeg daarom ook de complimenten vanuit Zeist. Het is nu echter zaak om door te pakken om de ontwikkeling van deze jongens te blijven stimuleren en enthousiasmeren.

Op naar het volgende hoofdstuk voor onze toppers uit de Hoofdklasse!

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven