DESK walst over SSS

DESK JO11-1
SVSSS JO11-1
23-11-2019
9 - 3

Op het kunstgrasveld stond de ploeg van Joost-Willem Bink, Jeroen Heerkens en Franske van Delft tegenover de blauw-witten uit Udenhout, sv SSS. Met Jelte Hoefnagel onder de lat, goed ingepakt tegen de kou, komt DESK goed uit de startblokken. DESK met Faas v/d Pennen en Tommy van Delft aan de zijkant komen op een 4-1 voorspong en de neefjes Tije en Sem Heerkens in de punt van de aanval en respectievelijk in de verdediging. Op het middenveld zijn het Finn Bink en de oudste van de Pompertjes, Pepijn, die hun mannetje staan.

De stand is inmiddels 4-1 als een heerlijke aanval van DESK over links voor getrokken wordt door Faas v/d Pfff en Sem Heerkens achter de goalie uit de Nunent prikt. Even later een aanval van SSS die achter de uitstekend keepende Hoefnagel geschoten wordt. Stand: 4-2. Nog steeds in het voordeel van DESK, maar de tegenstander uit Udenhout gaat op zoek naar de aansluitingstreffer. DESK combineert en controleert de wedstrijd. Max de Jong en Senna Janse zorgen voor flinke druk op de tegenstander en voorzien de voorhoede van DESK van veel aanvoer.

De ingehuurde scheidsrechter V/d Pennen, tijdelijk overgevlogen van sportpark de Kegelaer, staat met een stralende glimlach in de ijzige kou op veld B als hij DESK verder uit ziet lopen. Het plezier spat er bij DESK vanaf als de score verder op loopt. De jarige Koen Agterberg speelt op zijn nieuwe kicks en viert naast zijn verjaardag ook de ruime zege mee op sv SSS.

Opa Smulders van Faas, reeds ook voetballend bij DESK, ziet zijn kleinzoon er flink op los scoren. Met drie treffers van Faas zal Smulders tevreden zijn en kan hij zich weer maandag trots bij Wandelvoetbal vertonen. Opa Smulders wordt wel vaak afgefloten omdat hij niet op de brommer over het veld van de Wandelvoetballers mag sprinten. Van wie zou Faas die energie hebben? Met deze ruime zege staat DESK op een vierde plaats in de competitie en heeft het alleen FC Tilburg, VOAB en Zigo nog voor zich staan.

Met drie doelpunten voor Faas, twee keer twee doelpunten voor Sem en Tommy, en twee keer één treffer voor Tije en Finn brengt het sterrenteam van Jeroen, Joost-Willem en Franske de eindscore op 9-3. Tommy, Finn, Jelte, Sem, Senna, Pepijn, Koen, Faas, Tije en Max gefeliciteerd met jullie overtuigende overwinning op sv SSS in de Eerste Klasse.

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven