DESK raast over Boxtel heen

Boxtel JO8-2
23-11-2019
vervallen

De ploeg van trainers Angelo Snoeren en Paul Pompert trapten zaterdagochtend af op een ijskoud kunstgrasveld aan de Eikendijk bij DESK. Het treffen met de dames van Boxtel stond op het wedstrijdprogramma. Teamleider Tommy Soyer stuurde zijn manschappen het veld in met een afwezige: Minck Pompert die op bezoek mocht bij Sinterklaas. Trainer Paul Pompert kwam in de tweede helft aangestrompeld op twee krukken, nadat hij zijn knie verdraaid had bij een potje voetbal met de Taaie Tijgers. Beterschap gewenst trainer!

De opstelling van vandaag: Tycho Gorter op doel, in de defensie stonden Teun van Heesch (niet van Heeschwijk), Siem Weijters, Milo Kroot. Op het middenveld en aanvallend stonden Luke Snoeren, Siem Soyer en gastspeler Maurits de Wijs. Al snel werkte DESK aan het doelpuntensaldo in de beginfase van de wedstrijd. Binnen no-time stonden de dubbele cijfers al op het scorebord en liet spelleider Angelo Snoeren het gehele team van Boxtel in het veld komen.

DESK zichtbaar een maatje te groot voor de dames uit Boxtel combineerde er flink op los. Er werd geweldig overgespeeld en uitstekend gecombineerd. De spelers van DESK hebben zichtbaar voordeel van de vooropleiding en de vele vlieguren met de bal. Ze tikken het overtal aan dames van Boxtel helemaal zoek. Een heerlijke teamprestatie voor de boys van DESK.

Wellicht dat het team na de winterstop een klasse hoger kan gaan spelen en naar de Tweede Klasse kan promoveren. Eerst staat er nog de uitwedstrijd tegen NEO'25 op het programma, volgende week zaterdag. Daarna nog WSV Well op bezoek bij DESK en als laatste naar Andel voor de laatste wedstrijd deze najaarscompetitie tegen Sparta'30.

Verslag: Dieter Cleijn

Sponsors & Partners