DESK erkent meerdere in Rijen

DESK JO17-4
Rijen JO17-4
07-03-2020
0 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Om 11:15u vond de aftrap plaats op het heilige gras aan de Eikendijk tussen DESK en Rijen. Scheidsrechter Cees Dannenberg viel het op dat beide ploegen in het geel speelden. De thuisploeg met een blauwe broek en de gastploeg uit Rijen met een groene. Geen nood om de wisselshirts van DESK uit de tas te halen en in het blauw te spelen.

De bal rolt en DESK en Rijen proberen de score te openen. Na een kwartier voetballen is het DESK dat door het centrum van de Rijense defensie door kan, een op een richting de sluitpost. Oog in oog met de spits van DESK weet de doelman uit Rijen de inzet te keren en houdt de goalie de wedstrijd in balans.

Met de brilstand gaan beide ploegen aan de thee en zal het vuurwerk na de rust moeten komen. Na de rust is het de gastploeg van vandaag dat de score weet te openen. Het is Rijen dat een 1-0 voorsprong op het scorebord zet. DESK op het hoofdveld op een 0-1 achterstand moet er een tandje bij doen om nog een resultaat te behalen tegen het Geel-Groen uit Rijen.

DESK komt op een 0-2 achterstand en weet deze niet meer om te buigen in het voordeel van het Geel-Blauw. DESK verliest met een 0-2 eindstand en moet hun meerdere erkennen in de tegenstander van vandaag: vv Rijen.

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Terug naar boven