23-09-2018
4 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
DESK 1 is de competitie niet goed begonnen. In Oosterhout werd zondagmiddag verloren van vv Oosterhout.

Het begin van DESK is scherp, ook Oosterhout begint prima. Het spel gaat over en weer waarbij DESK het meeste balbezit heeft. Ook krijgt de ploeg van trainer Tom Heijkoop een paar open kansen. Aan de andere kant mis de thuisploeg twee open kansen. De eerste goal valt drie minuten voor rust. Stijn Bergmans krult een vrije trap mooi binnen vanaf randje 16: 0-1. Echter is het drie minuten later alweer gelijk als TImo van Kuijk de bal in eigen goal achter keeper Carlo van den Beukel kopt: 1-1.

DESK probeert de tweede helft weer te voetballen. En dat op het gladde kunstgras. Oosterhout maakt de 2-1 en als DESK daarna voor het tweede jaar op rij rood krijgt in Oosterhout, wordt het wederom een lastig verhaal. Dit keer is het verdediger Rick van Enkhuizen die moet vertrekken wegens commentaar. Al snel na die rode prent volgt de vierde goal van de middag als Oosterhout uit een diepe bal de 3-1 binnen tikt. DESK maakt daarna de aansluitingstreffer vanaf de stip via Mitchell Bastianen (3-2), maar net voor tijd beslist de thuisploeg de pot: 4-2. Een ietwat geflatteerde overwinning levert DESK een vervelend begin op.