Sterrenensemble DESK 3 dendert over Gilze

DESK 3
Gilze 2
07-10-2018
7 - 2

Scheidsrechter:   J.M. (Jan) IJpelaar
Het sterrenteam van trainer Peter Klijn mocht zondagmiddag zijn kunsten vertonen op veld C aan de Eikendijk. Onder het genot van een heerlijk zonnetje werd er om 12:00u stipt afgetrapt onder leiding van official IJpelaar. Het is DESK dat meteen de openingstreffer maakt. Een vrije trap van specialist Rob Klerx wordt binnen gekegeld. Stand 1-0. 

Daarna is het aanvaller Koen Koot die het op zijn heupen krijgt. Koen tekent voor tweede, de derde én de vierde treffer voor DESK en schrijft een loepzuivere hattrick op het wedstrijdformulier. DESK is heer en meester tegen het tweede van Gilze dat uitkomt in de tweede klasse. 

De routiniers van DESK gaan na rust gewoon door waar ze de eerste helft ook mee bezig waren: scoren. In de defensie wordt de tegenstander op tijd tegengehouden, voordat het gevaarlijk wordt voor het doel van Paul Roelen. Linksback Leon Oomen staat zijn mannetje en verliest de nodige liters vocht gedurende de wedstrijd. Mooi, want aansluitend kan het vocht na de wedstrijd weer op pijl gehouden worden tijdens het Oktoberfest. 

DESK komt na rust op 5-0 nadat ook Mark Klijn zijn treffer op het scorebord zet. Toch komt Gilze er gevaarlijk uit en zet het Paul Roelen aan het werk. Roelen die met verschillende uitstekende reddingen de 0 houdt, kan na de wissel van Leon Oomen niet voorkomen dat Gilze scoort. Oomen trekt een sprint naar de kleedkamer om zijn Lederhosen aan te trekken en neemt plaats achter de draaitafel in het clubhuis. 

De ploeg van DESK breidt de score verder uit. Een gruwelijke aanval welke bruut afgerond wordt door Ricardo Kruif brengt DESK op 6-1. Ricardo pegelt de bal heerlijk in de rechter bovenhoek. Onhoudbaar voor de vliegende keeper uit Gilze. 

Het wordt zelfs 7-1 als Simon van Huijkelom over de rechterflank op stoomt. Simon op volle snelheid langs de lijn trekt naar de achterlijn, houdt het overzicht en legt de bal panklaar voor Koen Koot. Een eitje voor de spits die zijn vierde doelpunt van de wedstrijd binnen prikt. Daar werd men later nog vaker aan herhinnerd. 

In de slotfase is het Gilze dat nog wat terug doet. De uitstekend keepende Roelen ziet de bal tegen de touwen gejankt worden. Eindstand 7-2 in het voordeel van DESK 3. Een heerlijke pot voetbal op een heerlijke zondagmiddag. Met drie wedstrijden gespeeld staat het sterrenensemble op een vierde plaats in de tweede Klasse. Een offday tegen Rijen, een overwinning tegen Waspik en vandaag de klinkende overwinning tegen Gilze. 

Volgende speelronde mag het team zich bewijzen tegen de huidige nummer zes: SCO uit Oosterhout. 

Verslag: Dieter Cleijn

Klik hier om het album te bekijken.
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven