DESK blijft door knokken en neemt de welverdiende 3 punten mee naar Kaatsheuvel

DESK VR1
28-10-2018

Scheidsrechter:   T.J. (Theo) vanGastel

Vandaag staat de derby tegen Uno Animo uit Loon op Zand op het programma. Om 11:45 begint de wedstrijd. DESK gaat meteen sterk van start. Lauri verlegt het spel op Laura die hem netjes voorgeeft op Kiki. Kiki bewaart de rust en schiet hem beheerst in de goal: 0-1. We houden het sterke spel vast en blijven combineren.

Djulita ruimt achterin op en de bal komt bij Noor die hem uit de lucht teruglegt op Esther die Kiki inspeelt. Noor is intussen goed doorgelopen en ontvangt een steekpass van Kiki, Noor loopt de 16 binnen en legt netjes af op Esther die de bal er rustig in kan tikken: 0-2 DESK.

Nog geen 5 minuten later: een ingooi van Uno waarbij een speelster zichzelf goed vrij loopt en de bal in de korte hoek kan schuiven: 1-2. De beginfase blijft spannend. Uno blijft haar eigen spel spelen en krijgt een aantal kansjes. Corner aan de zijde van DESK. Lauri brengt hem mooi voor, de bal wordt weer teruggebracht naar Lauri die hem wederom voor brengt en Kiki schiet de bal binnen: 1-3.

Counter van DESK. Esther verovert de bal met een corner tegen, speelt Kiki in die hem mee geeft aan Shirley. Shirley stuurt hierna Kiki weer diep die hem perfect op maat voorgeeft op Noortje. Tevergeefs komt de keepster van Uno snel uit die de bal uit de voeten van Noortje pakt.

Laura heeft de bal op de linkerhelft van Uno en opent naar het midden via Djulita die de bal lekker voor haarzelf klaarlegt en hem net buiten de middencirkel schiet op goal. De bal zweeft lang door de lucht en de spanning of-ie erin gaat volgt... JA! Onderkant lat stuit de bal erin. Heerlijke goal!! 1-4. Met deze stand gaan we de rust in.

DESK is de bovenliggende ploeg in de openingsfase qua balbezit. Aan beide kanten zijn er kansen die helaas niet benut worden. Hierna volgt een één-op-één kans voor DESK die helaas in het zijnet belandt.

DESK verliest de grip op de wedstrijd, het positiespel wordt slordiger en Uno komt meer aan de bal. Dit resulteert in een goal voor Uno: 2-4. Kort hierna scoort Uno ook de 3-4.

DESK blijft door knokken en neemt de welverdiende 3 punten mee naar Kaatsheuvel. Goed gedaan Dames!

Volgende week spelen we thuis om 12.00uur tegen Wilhelmina boys VR1. Support your Locals!

Sponsors & Partners
Weerinformatie