Willem II 1
01-09-2018
12 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Tom Heijkoop is het seizoen uitstekend gestart als trainer van DESK1. In eigen huis won de ploeg met 12-0 (!) in de beker van Willem II.

Na 8 minuten komt DESK op voorsprong. Matthijs Emmers jaagt goed door, trekt de bal leg en spits Freek van Eembergen tikt eenvoudig binnen: 1-0. Na 12 minuten wordt het 2-0. Een sublieme corner op Rick van Enkhuizen die terug kopt op Freek van Eembergen en die tikt binnen: 2-0. 2 minuten later is het Freek die in zijn eerste duel voor DESK zijn 3e binnen prikt en de bal mee naar huis krijgt. De hattrick werd voorbereid door Koen van Baardwijk. DESK laat geen spaan heel van de amateurs van Willem II. Matthijs Emmers tikt de bal op aangeven van Mick van Eersel binnen en brengt de stand op 4-0.

Na de drinkpauze dendert DESK door. Een brute pass van Ronny de Bresser op Djordi Smout zorgt voor de 5-0 in de 34e minuut. In de 37e minuut een heerlijke bal van Koen van Baardwijk voor het doel. Bij de tweede paal is het rechtsback Dylan Roovers die de bal tegen de touwen knikt. Voor rust is het Djordi Smout die het zevende doelpunt voor DESK op het nieuwe scorebord zet. Met een magere 7-0 gaat desk de rust in.

Na de thee prikt DESK er nog vijf binnen. Djordi legt deze middag vijf ballen in het netje in totaal en DESK maakt indruk in de eerste pot.