Veen wint ruim op d'n Eikendijk

DESK JO19-2
Achilles Veen JO19-1
17-11-2018

Scheidsrechter:   Afgeschermd

Op zaterdag 17 november stond voor DESK JO19-2 voor het eerst sinds twee weken weer een wedstrijd op het programma. Dit betrof een thuiswedstrijd tegen Achilles Veen.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Beide ploegen kregen kansen maar het was de uitploeg die de score opende. Na dit tegendoelpunt kregen wij nog wat kansen. Max was dicht bij een doelpunt met een corner en ook Maurits kreeg een kans om de gelijkmaker te scoren, maar helaas werden deze kansen niet benut. De ruststand was 0-1.

Vlak na de rust viel al snel een gele kaart. Sam moest tien minuten naar de kant na commentaar op de leiding. In deze tien minuten was Achilles beter en kregen ze ook meer kansen. Gelukkig voor ons wist de uitspelende club in deze tien minuten niet te scoren en maakten wij nog kans op de overwinning. Net nadat wij weer met elf man kwamen te staan, kregen wij een penalty. Helaas wist de keeper het schot van Sam te keren. Maurits kreeg enkele minuten later ook geel wegens commentaar op de leiding. Helaas konden wij deze tien minuten met een man minder niet volhouden zonder een doelpunt tegen te krijgen. In deze tien minuten vielen twee tegengoals waardoor wij 0-3 achter stonden. Ook werden er nog twee rode kaarten uit gedeeld. Maurits, net een paar minuten terug in het veld, kreeg het aan de stok met een speler van de tegenstander en ze werden er allebei afgestuurd. Achilles Veen wist nog te scoren en David scoorde de eretreffer wat de eindstand op 1-4 bracht.

Volgende week wacht ons een moeilijke uitwedstrijd tegen koploper ’t zand. Hopelijk kunnen we daar een stunt neerzetten en de punten meenemen naar Kaatsheuvel.

Verslag: Sam Haarbosch

Sponsors & Partners