Helaas weer geen punten voor de JO19-2

DESK JO19-2
24-11-2018

Scheidsrechter:   Afgeschermd

Zaterdag 24 november stond voor DESK JO19-2 een moeilijke wedstrijd op het programma: een uitwedstrijd tegen koploper ’t zand.

De eerste tien minuten van de wedstrijd was het gelijkwaardig en werden veel duels op het middenveld uitgevochten. Na deze openingsfase besloot de scheidsrechter een penalty te geven. Een speler van onze tegenstander kwam het strafschopgebied in en werd in ogen van de scheidsrechter uit balans gehaald. Helaas voor ons werd deze penalty ook benut. Wij bleven hard werken in de eerste helft en we kregen ook een goede kans op de gelijkmaker maar helaas wist de keeper het schot van Stijn te keren. Ook ’t zand kreeg kansen maar ik lag een paar keer goed in de weg. Het werd wel 2-0: een schot vanaf randje zestien ging via binnenkant paal in het doel. Vlak voor tijd kreeg David nog een goede kans op de aansluitingstreffer maar helaas ging deze bal over het doel heen.

In de tweede helft was ’t zand de betere ploeg en het werd ook 3-0. Youri verdedigde de bal uit maar helaas stond daar een tegenstander die van afstand raak wist te schieten. Na dit doelpunt besloot trainer Remco om alles of niets te spelen en centrale verdediger Youri te wisselen voor spits Moha. Helaas leidde dit niet tot veel kansen. Thijs wist nog wel een schot op doel te lossen en ook Jurre kreeg nog een kans maar beide keren lag de keeper in de weg. Door ons meer aanvallende spel kreeg ’t zand meer ruimte en werd het 4-0. De eindstand werd op 5-0 gebracht door een benutte vrije trap in de slotfase.

Helaas weer geen punten voor de JO19-2. Volgende week wacht een waar zes puntenduel op sportpark eikendijk tegen Wilhelmina’26 die zowel in punten als in doelsaldo gelijk met ons staan.

Verslag: Sam Haarbosch

Sponsors & Partners