DESK haalt de dubbele cijfers

DESK JO8-3
Were Di JO8-6
01-12-2018
vervallen

Zaterdagochtend stond de aftrap gepland tussen DESK en Were Di. Hoofdtrainer Andries Kuysten en sterspeler Vince waren helaas verhinderd, evenals Damian Voogd. Er moest dus geschakeld gaan worden in de technische staf en de spelersgroep. Interim-trainer Ron van Boxtel werd aangesteld en Sander van Son werd gebombardeerd tot leider en verzorgde de wissels. 

Het team van DESK wist dit seizoen alleen nog maar te overtuigen tegen GSBW uit Goirle. Vandaag stond de belangrijke pot tegen de Tilburgers van Were-= Di op het wedstrijdaffiche. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Door de afwezigheid van twee sterspelers moest de technische staf een invaller bij de Kanjers contracteren. Siem Blok werd opgeroepen voor zijn debuut in de JO8-3. Ook Bart van Kilsdonk, wiens vader niet meer over straat kan nadat hij bij RTL4 en Anita Meyer op televisie was geweest, mocht de ploeg van DESK komen versterken. 

De opstelling van vandaag: in het doel Beau Silvertand. De achterhoede werd versterkt door Tommes van Boxtel, Rivano van Loon en Milan van Son. Op het middenveld mochten Jente Jansen, Ruben Zandbergen en Bart van Kilsdonk zich laten gelden en in de spits stond Siem Blok zijn mannetje. 

Als een geoliede machine walsen de mannen van interim-trainer van Boxtel de tegenstander terug op eigen helft. Het duurt dan ook niet lang voordat de ploeg op voorsprong komt. Beau staat geweldig te keepen in het doel. Tommes, Rivano en Milan bikkelen uitstekend in de DESK-defensie. Op het middenveld wordt de balaanvoer naar de spitsen fantastisch verzorgd door Jente en Ruben. En in de punt van de aanval is het Siem die als debutant in de JO8 competitie zijn draai ook makkelijk gevonden heeft. 

De ploeg combineert en valt flink aan. Het plezier spat van de gezichten en het team speelt een geweldige wedstrijd. Het mooiste doelpunt komt van de rechtervoet van Siem Blok. Een hoge bal vanuit het middenveld wordt door de Kanjer van DESK uit de lucht genomen en boven in de rechter bovenhoek gepegeld. Het team sluit de wedstrijd af met een zeer verdiende 10-2 overwinning en de vreugde na het eindsignaal is tot in het centrum van Kaatsheuvel te horen. 

Interim-trainer van Boxtel was trots op zijn mannen. "De jongens hebben geweldig gevoetbald en een heerlijke pot op de mat gelegd!" 

Top gespeeld boys!

Verslag: Dieter Cleijn

Klik hier om het album te bekijken.
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven