09-12-2018
4 - 5

Scheidsrechter:   S (Simone) vanManen

De allerlaatste wedstrijd voor de winterstop staat op de planning tegen DSC.
DESK speelt vandaag met een net wat andere opstelling dan normaal, maar we hopen hiermee de 3 punten in Kaatsheuvel te houden. Vandaag is ook gelijk de laatste wedstrijd van onze topverdedigster Djulita Laros. De wedstrijd gaat van start. 2 min op de klok, de bal word onderschept op middenveld waardoor de spits van DSC de 0-1 binnenschiet, gelijk daarna krijgt Esther de kans, maar helaas net naast. We pakken het spel goed op en blijven samenwerken. Nina krijgt de bal en haalt van een verre afstand uit, net langs het goal. 9 min: DSC schiet de 0-2 binnen. DESK blijft kansen creëeren. Lauri neemt een vrij trap maar de bal komt op de lat te recht. 21ste minuut DSC 0-3. DESK krijgt een penalty mee, Dulita neemt hem en schiet hem netjes en rustig binnen. 1-3. Shirley krijgt bal en maakt een mooie actie en geeft hem mee op Esther die goed wegdraait en de bal binnenschiet: 2-3. Lauri maakt de ene mooi actie na de andere en geeft hem goed voor op Esther. Esther kopt de bal hard, maar helaas net naast. We blijven knokken! Het is weer Esther die bal vrij krijgt voor de goal, alleen de paal staat in de weg. RUST! 2-3

9 min na rust. We blijven geloven, Lauri krijgt de bal en speelt op snelheid meerdere tegenstanders achter elkaar uit. Ze komt bij de achterlijn, geeft hem strak voor en Kiki staat goed en schiet hem lekker binnen: 3-3. DSC blijft hun kansen benutten. De spits komt vrij en schiet de 3-4 binnen. 15 min nog op de klok, beiden teams blijven vechten om de 3 punten te pakken. DSC scoort vanuit de corner: 3-5.

De 2de penalty voor DESK deze wedstrijd. Lauri schiet de bal binnen, verdiend na zo'n lekkere wedstrijd! 4-5. De spanning blijft er goed inzitten. Beiden team spelen goed en geven alles.
Eindstand 4-5, heerlijke wedstrijd gespeeld DESK! We bleven knokken. Djulita we willen je allemaal bedanken voor je kwaliteiten, prestaties, doorzettingsvermogen, humor, plezier en positiviteit.