Strijdbaar DESK na rust ijzersterk

www.vvdesk.nl
SCO 2
DESK ZA3
08-09-2018
2 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Deze tweede bekerwedstrijd treffen de mannen uit de Kets medekoploper en oude bekende SCO/TOFS 2 uit Oosterhout. Die ploeg won de eerste uitpot bij Willem II 3 met 2-9; een interessante pot dus!

Opstelling:
van den Beukel,Peters,van den Sanden,Haans,Trommelen,J.Wolffs (c),Heuer,de Man,van Noije, M.Wolffs,Smit

Wissels:
Ali,W.van Hulten,R.van Hulten,de Bruijn,van Tilborgh

Vooraf wisten de mannen al: een zeer lastige pot tegen deze tweedeklasser. Met een gemiddelde leeftijd van eind twintig kunnen we onze borst natmaken. De aftrap is voor DESK dat het balletje laat rondgaan en op zoek gaat naar de flankspeler. Dat resulteert binnen 7 min tot een enorme kans voor Damian op de rand van 5 meter, maar hij weet de bal niet binnen te schuiven. De openingsfase is voor DESK dat makkelijk balletjes tussen de linies weet te leggen. Alleen het doelpunt blijft nog uit voor de mannen uit Kaatsheuvel. Doordat DESK constant aanvallend voetbal wil spele, krijgt SCO de nodige kansjes. Met succes: binnen twintig minuten komt SCO op 1-0 na een foute terugspeelbal op de keeper. Beuk komt te laat uit en de spits tikt binnen: 1-0. SCO begint sterker te worden en meer te creëren. Het spel gaat vervolgens over en weer. DESK heeft het meeste balbezit, SCO de beste kansen. 1 minuut voor rust valt de tweede Oosterhoutse goal binnen. Een bal belandt uit de kluts op randje zestien in de goal: 2-0. Verbijstering volgt langs de kant. Met 2-0 gaan de mannend de rust in. 

Na rust gelijk twee wissels aan de kant van DESK met een tactische omzetting. Nu zou het goed moeten komen! DESK komt goed uit de pauze en probeert SCO snel vast tezetten. Het spel gaat over en weer. 20 minuten na rust komt er een beslissend moment. Een speler van SCO deelt een tik uit en krijgt direct rood. DESK begint daarna de druk op tevoeren. Vijf min na de rode kaart is het2-1!! Een voorzet komt vanaf de zijkant en spits M.Wollfs kopt hem binnen: 2-1. Door de rode kaart krijgt SCO er geen grip op 10 min later volgt een frommelbal en weer is het M. Wolffs die hem binnen tikt: 2-2! DESK wil meer en gaat op zoek naar de winst, SCO wil de bus parkeren en met één spits loeren op de counter. Tegen het einde een corner voor DESK. De bal wordt weg gekopt door de verdediger van SCO, maar niet voldoende: Jason staat precies goed en pakt de bal uit de lucht met links: 2-3. Wat een goal, onhoudbaar! Een strijdbaar DESK pakt de volle buit mee naar de Kets!

Door: Nick Mertens

Klik hier om het album te bekijken.
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven