DESK Kanjers M1 op toernooi bij VOAB

VOAB
DESK Kanjers M1
09-02-2019
10:00

De winterstop zit er weer voor de Kanjers bij DESK en de eerste trainingen werden afgelopen week fanatiek afgewerkt. Een herindeling van de Kanjerteams na de winterstop zorgde voor de transfers van Teun van Heesch en Luuk Pöttgens die voor een recordtransferbedrag naar DESK Kanjers M1 verkasten. 

Benieuwd hoe deze aankopen in het team van voormalig Bacardi Snoeren en tegenwoordig Malibu Snoeren en Weijters zouden gaan presteren. Het eerste toernooi van de voorjaarscompetitie stond dit weekend op het programma voor het sterrenensemble van hoofdtrainer Snoeren en zijn assisten Weijters. In Goirle bij het Van Onderaf Begonnen (afgekort als VOAB) stonden de volgende tegenstanders op het toernooischema voor DESK: Jong-Brabant, Gudok en VOAB. 

De opstelling van vandaag: Milo Kroot, Stef Kroot, Tygo Gorter, Luke Snoeren, Siem Weijters en de aankopen Luuk Pöttgens en Teun van Heesch. De eerste wedstrijd was direct een topper tegen de Kanjers van Jong-Brabant gevolgd door een duel met Gudok. De twee laatste wedstrijden werden afgewerkt tegen de gastheer van vandaag VOAB. 

Een heerlijke voetbalochtend in Goirle met perfect voetbalweer. Top gevoetbald Kanjers!

Verslag: Dieter Cleijn
 

Verslagen

Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven