Nieuws

DESK JO11-1 traint bij NAC

03 februari 2019
www.vvdesk.nl
Een toffe training!

Afgelopen woensdag werd er nog code geel afgegeven door het KNMI vanwege de hoeveelheid sneeuw die er zou gaan vallen in onze regio. Voor de jongens van DESK JO11-1 was dit geen reden om niet te trainen. Mocht het 10 graden vriezen en 20 cm sneeuw op de velden liggen, dan zou er nog steeds getraind gaan worden. 

Om half zes vertrokken de spelers richting Geertruidenberg om daar indoor een demotraining te volgen die verzorgd werd door trainers van NAC. DESK JO11-1 was uitgenodigd, samen met Groen-Wit uit Breda, om met het team ten overstaan van 64 trainers, bestuurders en kaderleden uit de regio een demo te verzorgen. 

Bij aankomst in het Dongemond Soccer Center werden de spelers verwelkomd en namen ze plaats in de Arena op de tribune voor de uitleg van de demotraining. Onder leiding van ex-profvoetballer Eric Hellemons werd de uitleg gegeven van de demo en namen DESK en Groen-Wit plaats op de twee trainingsvelden van het Soccer Center. 

Een pittige warming-up werd opgevolgd door een pass-en-afwerkoefening. In hoog tempo werkten de spelers van DESK de oefeningen af. Het baltempo lag hoog en de duidelijke instructies werden goed uitgevoerd. Een twee tegen een oefening met keeper en een drie tegen twee trainingen werden opgevolgd door een partijvorm tegen Groen-Wit. 

De hoofdklasser uit Breda speelde hoog baltempo en de jongens van DESK boden prima weerstand. De training werd afgesloten met een gezond stuk fruit en alle spelers kregen een bedankje mee vanuit NAC. Een pin van de Bredase club met een chip van NOAD erin. Nooit Opgeven Altijd Doorgaan! 

Na de training keerde de JO11-1 weer voldaan terug naar Kaatsheuvel. De eerste wedstrijd na de winterstop, een vriendschappelijke pot, stond voor de zaterdag weer vroeg op het programma.

Tekst: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Veel plezier Naud! Meer >
 
 
 
www.vvdesk.nl
Pyromaniacs zetten de Eikendijk in vuur en vlam.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven