Nieuws

Frietenbal was weer een succes!

06 maart 2019
www.vvdesk.nl
Feestcommissie DESK blikt terug op 'n prachtig fisje! 

Om klokslag 14.00 uur zaterdagmiddag vlamde heerlijke carnavalsmuziek uit de boxen van dj Leonneke Oomen van The Partysound. Het clubhuis stroomde gezellig vol met fanatieke Dessers en de klein kender. Bij binnenkomst kregen de jongsten een stempelkaart voor een snoepzak, chips, drinken en natuurlijk een frietje. Het Frietenbal bij DESK is speciaal georganiseerd voor de klein mannen en hun aanhang. Traditiegetrouw zijn Jan en Hennie Balvers vrijwilligers bij de bonnenverkoop en dragen zij ook hun steentje bij aan het jaarlijkse Frietenbal.

Het barpersoneel tapte in rap tempo de bar vol met goei vocht voor de keeltjes. Droog staan doen we niet met carnaval. Volle gas door en goed feesten. Ed en Monique van Ham, Marlies Raaijmakers en onze sluitpost van het eerste, Carlo v/d Beukel, tapten in recordtijd het nodige nat.

De allerkleinsten genoten van een bellenblaaskanon op een schitterend verlichte dansvloer vol confetti en serpetine. In de cafetaria werd er volle sjas gefrituurd onder leiding van Erna, die samen met haar kleindochter en collega frituur de inwendige mensch uitstekend van heerlijke friet werd voorzien.

Het aanwezige publiek was geweldig uitgedost in allerlei schitterende creaties. Jan Taminiau en Addy van den Krommenacker konden hier nog veel inspiratie op doen voor hun nieuwe collecties. Zo waren er Wickie de Viking, Berry van Aerle, Superman, Nieky Holzken, duizendpoot Supermam, veul pliesiepakskes, Vlaamse Reuzen, Robke Grijsbach als Robke Grijsbach én zelfs de verboden Motorclub Zattedaaro uit de Kets was welkom op de Eikendijk.

Himmel niks is verboden in de Ketsheuvel en dus was de plaatselijke chapter van Motorclub Zattedaaro onder leiding van voorman René Leijtens ook present op de Eikendijk. De aankomst van de harde kern van de populaire en groeiende MC viel menig aanwezige op. Scheurende motorgeweld en grommende zware uitlaten klonken in de verte toen de drie op hun karakteristieke tweewielers de parkeerplaats van DESK op draaiden. Een uitgebouwde Spartamet R5E, achterwiel aangedreven, compleet met vijf versnellingen draaide sportpark de Eikendijk op en de leden werden hartelijk ontvangen in het clubhuis van DESK.

Om een uurtje of zeven klonk de laatste ronde en gingen de lichten aan als afsluiter van een heerlijk carnavalsfeest bij DESK. Georganiseerd door de Feestcommissie DESK en ondersteund door The Partysound, het barpersoneel, het frituurpersoneel en een ballonvouwert.

Iedereen bedankt voor dit geweldige feestje!

Bekijk hier de foto's van Frietenbal. 

Verslag: Dieter Cleijn

 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven