Nieuws

Meer info over de horecaproblematiek bij DESK....

27 maart 2019
www.vvdesk.nl
Hoe nu verder?

Beste leden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

 

Op 26 februari jl. zijn maar liefst 64 leiders van onze senioren-, vrouwen- en juniorenteams in het clubhuis aanwezig geweest om als tussenpersoon te dienen om alle leden van onze vereniging en ouders/verzorgers van onze jeugdafdeling te informeren over het tekort aan personeel in ons clubhuis. Hartelijk dank daarvoor! Via aanmeldingsformulieren kon men zich aanmelden om ons horecateam te versterken. De inlevertermijn was 17 maart. We hebben nog even gewacht op mogelijke late aanmeldingen.

 

Slechts 6 (!) personen hebben zich gemeld. We mogen gerust spreken van een enorme tegenvaller. Ondertussen is het bestuur druk bezig om zich te beraden over de ontstane situatie. We blijven ons inzetten om er voor te zorgen dat er voldoende personeel aanwezig is tijdens de openingstijden van ons clubhuis.

 

Op dinsdag 2 april 20.00 uur worden de leden die zich aangemeld hebben uitgenodigd voor een bijeenkomst in het clubhuis. Ook leden die een aanmeldingsformulier gemist hebben worden welkom geheten. Mocht je naar aanleiding van dit bericht op enigerlei wijze een bijdrage willen leveren om “het handjes tekort” op te lossen, iedereen is a.s. dinsdag van harte welkom.

 

Met vriendelijke groet,


Het bestuur

 


 
www.vvdesk.nl
Helaas is de processierups weer gesignaleerd op ons sportpark. Meer >
 
www.vvdesk.nl
Schrijf je (kind) nu in! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven