Nieuws

'Jong en Oud bij DESK'

06 oktober 2019
www.vvdesk.nl
Een nieuw initiatief! 

V.v. DESK heeft de ambitie om actief een stimulerende rol in de sociale verbondenheid van de Kaatsheuvelse leefgemeenschap te spelen. Naast de centrale rol die voetbal in de vereniging uiteraard speelt, wil DESK zijn rol als ontmoetingsplaats bevestigen en versterken. Een onderdeel van die ambitie is het initiatief “Jong en Oud bij DESK”, dat tot doel heeft om oudere en minder mobiele inwoners van onze gemeente uit te nodigen om bij DESK samen te komen, om wedstrijden van onze jeugdteams te bezoeken en om samen te praten over voetbal. Zo hopen we de onderlinge verbondenheid te stimuleren tussen mensen van alle leeftijden die bij onze club te gast zijn. Aldus de visie in deze van v.v. DESK.

 

Dat initiatief heeft geresulteerd in een eerste bijeenkomt van “Jong en Oud bij DESK” op zaterdagochtend 28 september op sportpark Eikendijk. In samenwerking met St. Maasduinen, de K.B.O., de gemeente, Rabobank De Langstraat, bureau Credo en ContourdeTwern is een eerste stap gezet om de ambitie van DESK te verwezenlijken.

Een dertigtal oudere inwoners van Kaatsheuvel zijn om 10.00 uur ontvangen met een kopje koffie/thee met gebak versierd met het DESK logo. Het welkomstwoord van bestuurslid Christ van Wezel en de opening van het festijn door wethouder Jan Brekelmans zorgden voor een officieel tintje. Mede organisator Wim Nuijten nodigde daarna iedereen uit om op het hoofdveld de wedstrijden van pupillen en kanjers te bezoeken. Vergezeld van een stralend najaarszonnetje werden “Oud en Jong” met elkaar in contact gebracht. Langs het veld en op de zittribune kwamen de verhalen van vroeger van twee oud-Dessers los: Gerard Wagemakers, reeds 83 jaar lid van DESK en van Harrie van Boxtel. Met volle teugen genoten allen van het gezellige uitstapje naar DESK. Tijdens de “de derde helft” werd de geslaagde ochtend afgesloten met een drankje, waarna iedereen met een uiterst tevreden gevoel huiswaarts keerde.

 

Organisatie ‘Jong en oud bij DESK’

 


 
www.vvdesk.nl
Een jaartje later dan gepland. Meer >
 
 
www.vvdesk.nl
Dank je mannen! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Wie speelt waar?  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven