Nieuws

Jeugd mag weer trainen bij DESK: hoe ziet dit eruit?

22 april 2020
www.vvdesk.nl
We zijn ermee bezig!

De jeugd mag voorzichtig aan de bak! Het kabinet heeft gisteren nieuwe coronamaatregelen bepaald waarbij duidelijk is dat het vanaf 29 april weer is toegestaan om jeugd te laten trainen bij DESK. Uiteraard moet dit goed georganiseerd en beheersbaar gebeuren! Zoals bekend mogen kids tot en met O13 (basisschoolkinderen) weer in vrijheid trainen, kinderen in leeftijdscategorie tot en met O19 mogen trainen met gepaste afstand van 1.5 meter. Dit is goed nieuws, maar vraagt wel de nodige organisatie.

Gezondheid en veiligheid voorop
Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig om de trainingen op gang te brengen. Dit vinden we als club ontzettend belangrijk: sport draagt bij aan de invloed op de gezondheid van jeugd en daarom gaan onze poorten weer open. Maar hoe? Dat is nog niet helemaal duidelijk. We zijn in overleg met de gemeente om ook het voetbal bij DESK 'coronaproof' te maken. De KNVB wil het voetbal voor jeugd voorzichtig en gefaseerd op gang brengen, waarbij gezondheid en veiligheid het allerbelangrijkste is, ook bij DESK!

Later meer info
De jeugdafdeling is op dit moment druk bezig met het invullen van een aangepast trainingsschema. Het bestuur is in overleg met de gemeente hoe we dit zo organiseren dat de veiligheid en gezondheid wordt gewaarborgd. Als alles duidelijk in kaart is gebracht en organisatorisch geregeld is, volgt een update waarin duidelijk wordt wanneer de trainingen bij DESK starten. 

Alle andere activiteiten vinden géén doorgang. 

Het bestuur

 
www.vvdesk.nl
Voetbalschool Rivierenland start in juli met zomertrainingen bij vv DESK. Hoofd Jeugdopleiding van vv DESK Nigel Branderhorst zal samen… Meer >
 
www.vvdesk.nl
Sterkte aan familie en nabestaanden! Meer >
 
www.vvdesk.nl
Check hier de spelregels.  Meer >
 
www.vvdesk.nl
Velden niet betreden A.U.B. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsors & Partners
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven