Nieuws

DESK 3 brengt eerbetoon aan Rob de Bruijn

door
Helaas bereikte DESK deze week het treurige nieuws van het overlijden van Rob de Bruijn. Vele jaren vrijwilliger bij DESK, vader van Tom, Marco en Nick, en een graag geziene en zeer betrokken vrijwilliger binnen Kaatsheuvel.

Uit respect naar Rob en nabestaanden werd er voorafgaand aan de wedstrijd DESK 3 - GDC 2 een minuut stil gestaan. Na de aftrap gaf de ploeg van DESK gelijk gas wat resulteerde in een doelpuntenregen voor Rob.

Rens van Heijst was voor DESK twee keer trefzeker evenals Timothy Heuer die met twee treffers in de eerste helft DESK naar een riante 4-0 voorsprong schoot. Voor de rust was het wonderschone doelpunt van Luc van Noije eentje om in te lijsten. Luc van Noije lost een streep vanaf een meter of dertig die snoeihard in de kruising spat.

Het is de ploeg van DESK dat in de eerste helft de tegenstander van de Genderen Drongelen Combinatie helemaal zoek speelt. De klinkende overwinning wordt opgedragen aan Rob de Bruijn. Vanuit DESK Zaterdag 3 wensen wij Joan, Tom, Marco en Nick heel veel sterkte met dit verlies en condoleren wij alle nabestaanden.

Aangezien er geen wedstrijden zijn dit weekend, blijft ons clubhuis gesloten!

DESK JO12-1 - sv Reeshof JO12-1 (3-1) Zaterdagochtend 20 april staat de kraker tegen sv Reeshof op het programma voor de mannen van… Meer >

DESK JO10-2 - Gloria UC JO10 (5-8) De ploeg van trainers Jorg v/d Linden en Jilke v/d Ven waren helaas in het eerste kwart nog niet… Meer >